1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Ankara'da mağlup
Pazarspor Ankara'da mağlup

Pazarspor Ankara'da mağlup

Ankara deplasmanına Pazarspor, Etimesgut Belediyespor’a ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle 2-0 mağlup oldu.

A+A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Pazarspor, ligin 5’inci hafta müsabakasında Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın skoru ilk yarıda kaydedilen gollerle belirlendi.

20’nci dakikada kazanılan penaltı şansını Berk Akgönül gole çevirerek ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. 34’üncü dakikada ise Eren Kinali’nin golüyle fark ikiye yükseldi ve ilk yarı 2-0 Etimesgut’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının başında yaptığı değişikliklerle Pazarspor skoru değiştirmek için çaba sarf etse de gol bulamadı ve sahadan puansız ayrıldı.

Uzatma dakikalarında çıkan tartışma nedeniyle ev sahibi ekipte Sezer Özmen ve Pazarspor'da İsmail Düzgün, direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar ve her iki ekip maçı 10 kişi tamamladı.

Ligde ilk 2 haftaya mağlup başlayan ve 3. Hafta Diyarbekirspor deplasmanından 2-2’lik beraberlikle bir puan elde edebilen Pazarspor, son iki maçını da mağlup kapatarak grupta son sıradaki yerinde kaldı.

Mavi-Beyazlı Pazarspor, 25 Eylül Pazar günü saat 15:00’da oynayacağı 6. Hafta karşılaşmasında sahasında GMG Kastamonuspor’u konuk edecek.

Stat: Atatürk
Hakemler: Enes Kanpara, Ramazan Ufuk Avdaş, Enes Biroğlu
Etimesgut Belediyespor: Murat Can Yıldız, Abdulcebrail Akbulut (dk 67 Aykut Civelek), Sezer Özmen, İsmail Güner, Berk Akgönül (dk 82 Semih Üstün), Eren Kinali (dk 68 Yağız Bolat), Reşo Akın (dk 84 Rüstem Yiğit Yıkılmaz), Mehmet Sıddık İstemi, Turan Yılmaz, Alaattin Hamza, Burak Çolak (dk 9 Furkan Polat)
Yedekler: Osman Göktepe, Atamer Bilgin, Efşan Geçgin, Talha Özler, Muhammet Beşir
Teknik Direktör: Enver Bozbay
Pazarspor: Yasin Davuş, Oğuzhan Birben (dk 68 Hakan Doğru), Mehmet Cansın Çiçek (dk 46 Eyüp Ensar Bozkurt), Oğulcan Enes Demiroğlu, Onur Kızıltaş, Yağız Aktaş (dk 46 Sercan Besler), İlhan Topatar, Maksut Birben (dk 62 Güvenç Usta), İsmail Düzgün, Önder Selimoğlu (dk 35 Metin Güler), Oğuzhan Eskiköy
Yedekler: Özgür Kutlu, Erdem Karahan
Teknik Direktör: Mustafa Kalafatoğlu
Sarı Kartlar: Eren, Berk (Etimesgut), Yasin, Oğuzhan (Pazarspor)
Kırmızı Kartlar: dk 90+3 Sezer Özmen (Etimesgut), dk 90+3 İsmail Düzgün (Pazarspor)
Goller: dk 20 (pen) Berk Akgönül, dk 34 Eren Kinali (Etimesgut)
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum