1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Balıkesir'e hazırlanıyor
Pazarspor Balıkesir'e hazırlanıyor

Pazarspor Balıkesir'e hazırlanıyor

Pazar günü, Play Off grubundaki ilk 3 maçını da kazanan lider Balıkesirspor'u ağırlayacak olan Mavi Beyazlılar, kendi evinde çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Pazar günü, Play Off grubundaki ilk 3 maçını da kazanan lider Balıkesirspor'u ağırlayacak olan Mavi Beyazlılar, kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Play Off grubunda ilk maçında evinde Siirtspor’u yendikten sonra deplasmanda A. Üsküdar takımını mağlup etme başarısını gösteren Pazarspor, Darıca Gençlerbirliği deplasmanından aldığı 4-1’lik mağlubiyetin ardından Pazar’daki çalışmalarına bugün başladı.
27147
4 sarı kart gören Fatih, hafif sakatlıkları bulunan kaleci Selçuk ile Hüseyin ile sakatlığı devam eden Can Morgül’ün katılmadığı antrenman Pazar İlçe Stadı’nda yapıldı.
27146
Pazar günü lider Balıkesirspor ile yapılacak önemli müsabakayı telafi olarak gören Mavi Beyazlılar’ın bugünkü idmanda morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Teknik Direktör A. Kemal Bakoğlu ile kaleci antrenörü İmdat Sarı saha içerisinde değerlendirmelerde bulunurken, takımı yardımcı antrenör Mustafa Ertem çalıştırdı.
27148
Önce Siirt, ardından da A. Üsküdar galibiyetleriyle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Pazarspor Genel Menajeri Adnan Çavuşoğlu, “Siirt ve A. Üsküdar galibiyetlerinin ardından umutla çıktığımız Darıca maçını kaybettik. Darıca karşısında iyi başlamamıza rağmen, bariz hata sonucu erken gelen golün ardından rakip kalede yakaladığımız pozisyonları da değerlendiremeyince devrenin sonuna doğru üst üte 2 gol daha yedik. Bu skora rağmen 2. yarıda oyuncularımız gayreti elden bırakmadılar. Ancak gayretleri yeterli olmadı. Top Darıca’yı biraz daha sevdi. Mağlubiyete çok üzüldük. Taraftarlarımızı mutlu edememenin üzüntüsünü de yaşadık.” dedi.
27149
Taraftarlara da seslenen Çavuşoğlu, “Bu hafta grubumuzun lideri Balıkesirspor geliyor. Balıkesir’i geçen hafta izlemiştik. İyi bir takım. Pazar günü iyi bir maç olacağını tahmin ediyorum. Pazarspor için rakibin lider olması çok önemli değil. Bu maçın havası, çocukların motivasyonu bir başka olacaktır. İyi bir futbol oynayacağımızı tahmin ediyorum. Balıkesir’i de yenip puan olarak yakalayacağımızı ümit ediyorum. Selçuk ve Hüseyin bugünkü idmana katılmadılar. Ancak maça engel bir durumları yok. 4 sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Fatih, bu maçta forma giyemeyecek. Can’ın sakatlığı devam ediyor. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Pazarspor’un, Pazar’ı her zaman en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Taraftarlarımızı Pazar günü Balıkesir maçına bekliyoruz. Taraftarın desteğine büyük ihtiyacımız var. Hep beraber bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU:


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum