1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Başkanı Yangın'dan sert çıkış
Pazarspor Başkanı Yangın'dan sert çıkış

Pazarspor Başkanı Yangın'dan sert çıkış

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, yağmur altında oynanan ve 2-2 biten Pazarspor - Bayrampaşa maçı sonrası göndermelerde bulundu:

A+A-

Pazarspor’un Bayrampaşaspor ile kendi evinde oynadığı ve 2-2 sona eren maç sonrasında basın odasında kameralara açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Hüseyin Yangın, şampiyon olduktan sonra bekledikleri destekleri alamadıklarını söyledi.

Hala kendi yağıyla kavrulan bir kulüp olarak yola devam ettiklerini söyleyen Yangın, ‘ilgililer ve siyasiler’ diye nitelediği çevrelere seslenerek, 'Stat zeminimiz ve tribünü kapatma işimiz yapılmadı’ dedi.

tribun.20130916001109.jpg

2. Lig’e yükselmeleriyle seyirci sayısının arttığını ancak yetkililere sitemde bulunmadan geçemeyeceğini söyleyen Yangın, “Bugün karşıdaki açık tribünün üstü kapalı olsaydı bu yağmurlu günde daha fazla seyircimiz olacaktı. Bizim seyirci sorunumuz, kapalı tribün sorunumuz var bir de zemin sorunumuz var. Bu iki konuda ilgillere; hem siyasilere hem yetkililere zamanında gereken talepleri yaptık ama bugüne kadar bir girişim yok. Bu coşkuyu yakaladıktan sonra bazı destekler olmalıydı. Biz hala kendi yağımızla kavruluyoruz. Kendi imkânlarımızla. Hem tesis hem de ekonomik anlamda. Geçen 3 aylık süre zarfında hem yeni biz zemine kavuşabilirdik hem de tribünümüzün üstü kapanabilirdi. Bu konuda Sayın Kaymakamımızın Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatına talepleri dosya bazında devam ediyor ama gerçekleşse dahi bu sezon yine aynı zeminde oynayacağız. Daha önce 2. Lig’e çıktığımız sezon o dönemin valisi Sayın Enver Salihoğlu bize isteğimizi sordu. O sezon kapanan tribün ve yenilenen saha zemini bize şampiyonluğun hediyesiydi. Bu dönem böyle bir mükâfat göremedik. Umarım bu eksiklikler takımımıza teknik anlamda puan kaybı olarak yansımaz, saha zemininin kötü olması umarım bizi etkilemez. Ama tribünün kapanmamış olması seyirciyi olumsuz anlamda etkileyecektir. Siyasilerden, Spor Bakanından gereken desteğin Pazar’a verilmesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

paz1.20130916001132.jpg

Maç sonrası, sırasıyla; Pazarspor Basın Sözcüsü İstemi Oğuz Agun, Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın ve Teknik Direktör Şevki Tonyalı’nın değerlendirmelerinin tamamı için,

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum