1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Başkanlığı için 3 aday yarışacak
Pazarspor Başkanlığı için 3 aday yarışacak

Pazarspor Başkanlığı için 3 aday yarışacak

Pazarspor’da Hüseyin Yangın’ın yeniden başkan olmayacağını açıklamasının ardından kulüp başkanlığı için 3 aday başvuruda bulundu.

A+A-

Pazarspor 9. Olağan Genel Kurulu, yönetim kurulunun aldığı kararla 9 Haziran 2019 Pazar günü saat 12.00’de Deniz Konak otelinde yapılacak. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde tüzük uyarınca ikinci toplantı 16 Haziran 2019 günü aynı yerde aynı saatte gerçekleşecek.
 
Kulüp tüzüğünün 18. maddesine yapılan eklemeyle, başkan adaylarının ilk toplantı tarihinden 1 hafta önce adaylık başvurusu yapmaları zorunluluğu getirilmişti. 

pazarspor-022.jpg

Buna göre 9 Haziran’dan 1 hafta öncesine kadar, başkan adayı olduklarını belirtir dilekçelerini Divan Kuruluna sunmak üzere Kulübün Genel Sekreterliğine sunmaları gerekiyordu. Sürenin dün akşam saat 17.00’de sona ereceğinin açıklanmasından sonra Pazarspor Kulüp Başkanlığı için 3 başkan adayının başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Dün saat 16.30’da Pazarlı iş adamı Süleyman Kesimal, başvuru dilekçesini teslim etti. Kesimal’in bu başvurusunun ardından da Mustafa Taşkın ve Talat Kayabaş’ın başvuru dilekçelerini verdikleri öğrenildi.

ulusahin.jpg

Pazarspor Genel Sekreteri Rıfat Uluşahin 9 Haziran ve 16 Haziran’da yapılacak olan seçimli genel kurula, tüzük uyarınca belirlenen son başvuru tarihi olan 1 Haziran itibarıyla 3 adayın başvurduğunu belirtti. Adayların Mustafa Taşkın, Süleyman Kesimal ve Hasan Talat Kayabaş olduğunu belirten genel sekreter, tüm yarışan adaylara başarı dilerken, hizmet aşkıyla doğan bu rekabetin Pazarspor’a yarar getirmesini diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
26 Yorum