1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Basket takımı hazır
Pazarspor Basket takımı hazır

Pazarspor Basket takımı hazır

Bir süredir çalışmaların devam ettirildiği Pazarspor basketbol takımı için yapılan seçmeler tamamlandı.

A+A-

NACİ GÜVEN
Bu yıl bölgesel 3. ligde mücadele edecek olan Pazarspor basketbol takımının kurulmasından sonra hedef olarak önce ligde tutunmak daha sonra da ikinci lige yükselmek ve ardından da birinci lige çıkarak kalıcı bir takım olmanın hedeflendiği belirtildi.
Pazar ve çevre ilçelerden gelen 20 genç sporcu, seçmelerde takımın koçları Hüseyin Erdoğan ve Metin Atasaral tarafından denemeye tabi tutuldular. Mehmet Akif Pirim salonunda yapılan seçmelere ilk etapta 9 oyuncu yeniden değerlendirilmek üzere tekrar çağrıldı. Yeni oluşturulacak 18 kişilik kadro toplanarak ilk antrenmanını 25 Eylül’de Mehmet Akif Pirim salonunda yapacak.

İlk yıllarında amaçlarının ligde tutunmak olduğunu seneye daha iyi bir kadroyla zirveye oynamayı amaçladıklarını vurgulayan Pazarspor basketbol takımının koçu Hüseyin Erdoğan, “Pazarspor’da futbol takımının olduğu gibi basket takımının da hedefleri büyük olacaktır. Gurubumuzda Erzurum, Giresun, Ordu, Trabzon, Artvin gibi zorlu il takımları bulunuyor. Bizim de ilk yılımız olmasına rağmen yine de en iyi şekilde mücadele vereceğiz. Amacımız ligde kalıcı olmaktır. 3 yıllık bir program hazırladık. Önce bölgesel ligden 2. lige yükselmeyi hedefliyoruz. Sonraki yıl da 1. Lige çıkarak Pazar’ın ismini basketbolde de duyurmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum