1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Bayan Hentbol takımı yine yenildi
Pazarspor Bayan Hentbol takımı yine yenildi

Pazarspor Bayan Hentbol takımı yine yenildi

Pazarspor Bayan Hentbol takımı, üst üste içerde ve dışarda kazandığı son 2 müsabakadan sonra bugün lider Amasya ile evinde oynadığı maçı 32-29 kaybetti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Bayanlar Hentbol 1. Lig takımı Pazarspor Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Lider Amasya Atatürk Lisesi Gençlik Spor Kulübü ile karşılaştı.

İlk yarısı 17–17 berabere tamamlanan müsabakayı konuk ekip 32–29 kazandı.

hent2.20130128111347.jpg

Maçın son dakikalarına doğru Pazarspor’un skorer oyuncularının hakem tarafından 2 dakika cezasıyla oyun dışına alınması ve Mavi Beyazlıların müsabakayı bu şartlarda 3 sayı farkla kaybetmesi ev sahibi ekibin taraftarlarının tepkisine neden oldu.

hent1.20130128111404.jpg

Maçı Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize İl Genel Meclisi başkanı Hakan Gültekin ile Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde başarıyla mücadele veren Ardeşen GSK takımı oyuncu ve yöneticileri de izledi.

hent3.20130128111545.jpg

Adem Aktaş ve Gürkan Kol hakem ikilisinin yönettiği maçta Pazarspor; Seda, Elif, Sevda, Neşe, Kader, Gülden, Sevil, Buket, Ayşenur, Tülin, Yağmur, Kübra, Hatice, Nazlıcan, Seyra ve Hülya ile mücadele verdi.

Pazarspor’da Tülin Püne 13, Ayşenur Uygur 6, Sevil Ay 3, Elif Tercüman 3, Hatice Kaya 3 ve Yağmur Kaygısız da 1 sayı kaydetti.

Pazarspor antrenörü Fatma Badoğlu, maçı kaybetseler de hentbolda Pazar'ın önemli mesafeler aldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum