1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor berabere kaldı: 1-1
Pazarspor berabere kaldı: 1-1

Pazarspor berabere kaldı: 1-1

Pazarspor Kırşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Lider Giresun ise Erzincanı 2-1 yendi. Aradaki puan farkı 6'ya yükseldi.

A+A-

--- Lider Giresun'un evinde Erzincan'ı son dakilkada attığı golle 2-1 mağlup etmesinden sonra Pazarspor ile arasındaki puan farkı da 6'ya yükseldi.
--- Ve karşılaşma 1-1 sona eriyor. Pazarspor Kırşehir deplasmanında Ozan ile 55. dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen 71. dakikada yediği golle maçı 1-1 tamamlıyor. Grupta oynanan diğer maçlarda Erzurumspor Y. Yozgat'ı 5-2 mağlup ederken, Giresun Erzincancan'ı 2-1 yendi. Tokatspor ile Ünyespor da 1-1 berabere kaldılar. 
--- Maçta son anlar. skor: 1-1
--- 82. dakikada Erzincanspor da Giresun deplasmanında beraberliği yakalıyor:
--- Tokat Ünye maçında da skor: 1-1 oldu. Erzurumspor - Yozgat maçı ise  5-2 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam ediyor.
--- GOL 75. dakikada skor 1-1 oldu. Oyuna 2. yarıda giren Sabit'in attığı golle şimdi skor: 1-1
--- Kırşehir'de maçın 65. dakikası oynanıyor. Evsahibi ekip beraberlik için tüm hatlarıyla pazarspor yarısahasına yüklenmeye başladı. Yaklaşık 4-5 bin taraftarının desteğiyle oynuyor Kırşehirspor.
--- Giresunspor, Erzincan karşısında 1-0 öne geçti
--- Erzurumspor Yozgat karşısında skoru 5-1 yaptı. Tokatspor da Ünye karşısında 1-0 öne geçti. Giresunspor ise evinde Erzincan karşısında maçı 0-0 devam ettiriyor.
--- Bu gol Pazarspor için büyük moral oldu.
--- 55. dakika GOL. Pazarspor Ozan'ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşuyla 1-0 öne geçiyor.
--- Karşılaşmanın 2. yarısı başladı
--- Maçın 45 dakikası sona erdi. İlk yarıda her iki takım da temkinli bir oyun ortaya koydular. Gol yollarında ciddi sayılabilecek bir pozisyonun olmadığı müsabakanın 2. yarısında Pazarspor'a başarılar diliyoruz.
--- İlk yarı sona ermek üzere maç 0-0 devam ediyor Kırşehir'de
--- Gruptaki diğer maçlarda ise 38 ve 40. dakikalarda üst üste 2 gol bulan Erzurumspor Yozgat karşısında 3-1 öne geçti. Giresun - Erzincan ve Tokat - Ünye maçlarında ise gol yok.
--- İlk yarı için son 10 dakika. Pazarspor ile Kırşehir arasındaki müsabakada gol sesi çıkmadı. Her iki takım da temkinli bir oyunu tercih ettiği için tehlikeli pozisyon olarak not edebileceğimiz bir enstantane yok.
---- 30 dakika geride kaldı skorda değişiklik yok. Diğer müsabakalarda ise Yozgat, Erzurum deplasmanında beraberliği yakaladı. Skor: 1-1
---- Maçta 27 dakika geride kaldı. Her iki takımın da ciddi sayılabilecek bir atağı bulunmuyor. Oyun biraz daha orta sahaya kaymış şdurumda
---- Tokat - Ünye ve Giresun - Erzincan müsabakaları ise 0-0 devam ediyor.
---- Gruptaki diğer maçta Erzurumspor, Yozgat karşısında 1-0 öne geçti.
---- Maç başladı. İlk dakikalarda evsahibi ekip yoğun bir seyirci desteğiyle Pazarspor yarıa alanında gol arıyor. Pazarspor ilk dakikalarda oyunu kendi alanında kabul etmiş gibi gözüküyor. Sağ kanattan Ozan ve Erdinç ile ani kontrataklar geliştirme çabasındaki ekibimiz Pazarspor şu dakikalarda oyunda dengeyi sağlamaya çalışıyor.
---- Maça Pazarspor Kılıçaslan, Ozan, Mahmut, Hakan, Erdinç, Ramazan, Emre, Gökhan, Hasan, Mikail, Sadettin 11’il e başladı.
Evsahibi Kırşehirspor ise sahaya Aydın, Barış, Bünyamin, Yetkin, Metin, Mikail, Kadir, Fatih, Çetin, Ferdi, Ahmet 11’i ile çıktı.
----- Pazarspor Kırşehir’de son haftalarda aldığı kötü sonuçların telafisi için mücadele verecek. Ligi 1. sırada tamamlayarak ekstra Play Off’a yükselme mücadelesi veren Mavi Beyazlılar ilk hafta evinde Lider Giresun ile golsüz berabere kalarak lider olma şansını teptikten sonra deplasmanda zirvenin diğer ortağı Yozgat ile 2-2 berabere kaldı. Yozgat ve Giresun’un karşı karşıya geldiği hafta evinde Erzurumspor’u ağırlayan Pazarspor rakiplerinin berabere kalarak 2’şer puan kaybettiği geçen hafta da rakibine Pazar’da 3-2 mağlup olarak hayal kırıklığına neden olmuştu. Bugün deplasmanda Kırşehir ile oynayacak olan Mavi Beyazlılar için 3 puan dışında hiçbir alternatif zirve hedefi için yeterli olmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum