1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor berabere kaldı
Pazarspor berabere kaldı

Pazarspor berabere kaldı

Yozgat kampındaki iddia kupası 3. maçında Erzurumspor ile karşılaşan Mavi Beyazlılar golsüz berabere kalırken Eren’in köprücük kemiği kırıldı

A+A-

Kamp yaptığı Yozgat’ta İddia tarafından düzenlenen kupanın 3. maçında Erzurumspor ile karşılaşan Pazarspor maçtan 0–0 beraberlikle ayrıldı. Maç esnasında ikili mücadelede sakatlanan Mavi Beyazlı ekibin formda oyuncusu Eren’in ise köprücük kemiğinin kırıldığı ve en az bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Havza kampındaki hazırlık maçında da kaptan Erdinç’in ayağı kırılmıştı.

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, Erdinç’in ardından Eren’in de sakatlanmasının morallerini bozduğunu belirterek, “Her iki oyuncumuz da tam formlarının zirvesine yükselmişken talihsiz şekilde sakatlandılar. Erzurumspor karşısında hemen her oyuncumuza forma şansı tanıdık. Yavaş yavaş form grafiğimiz yükseliyor. Her geçen gün hatalarımızı telafi ediyoruz. Eksiklerimizi daha iyi görüp ona göre tedbir alıyoruz. Özellikle bu iddia kupası maçları lig öncesinde bizim için iyi birer sınav oldu. Form grafiğimiz yükselirken tek üzüntümüz sakatlar oldu” şeklinde konuştu.
Bu arada önceki gün Pazar’da 2 yıllık mukaveleye imza atan Ünyespor’un sol bek oyuncusu Savaş Öztürk de bugün kampa katıldı.
Pazarspor’un dış transferde Alanya’dan santrafor Sefer ve Akçaabat Sebatspor’dan Ümit Ozan ile görüşmelerini devam ettirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız