1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR BERABERLİĞİ KURTARDI!
PAZARSPOR BERABERLİĞİ KURTARDI!

PAZARSPOR BERABERLİĞİ KURTARDI!

2. Lig'de kan ve gözyaşı ile geçen bir sezon sonunda küme düşen ve 3. Lig'de şampiyonluk hedefiyle lige başlayan Pazarspor evindeki ilk maçında, mağlup duruma düştüğü Yeşil Bursa karşısında beraberliği kurtaran taraf oldu!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Geçen yıl 2. Lig’den küme düşerek bu sezon 3. Lig 2. Grup’ta mücadele etmek zorunda kalan Pazarspor ilk maçında evinde Yeşil Bursaspor’u ağırladı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçta Yeşil Bursa 64. dakikada bulduğu golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Pazarspor Hacı Şükrü Çiçek'in 75. dakikada attığı golle beraberliği yakalarken müsabaka 1-1 sona erdi.

pazarspor2-011.jpg

Ligin ilk maçı olmasına ve bu sezon yeniden 2. Lig’e dönüş için hedef konulmasına rağmen tribünlerde beklenen coşku ve ilginin olmadığı müsabakada Pazarspor 2 puan kaybederek lige başlamış oldu.

pazarspor1-010.jpg

Hakan Tecimer'in teknik direktörlüğe getirildiği Pazarspor bu sezon yeniden 2. Lig'e dönmek istiyor....

pazarspor2016_17.jpg

Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Nuri Karahançer, Ali Etlikci, Ahmet Ulu
Pazarspor: İsmet Yumakoğulları, İbrahim Demirer, Aykut Civelek, Taha Yayıkcı, İlhan Faruk Güler (46' Kadir Yılmaz Çelik) Oğuzhan Demirer, Mustafa Akpulat, Hasan Kul, Hacı Şükrü Çiçek, Ercan Güneri, Mehmet Aytemiz (66' İlyas Sarı)
Yeşil Bursa: Volkan Tercan, Furkan Emre Ünver, Sedat Dursun, Mahir Kemal Aktı, Kadir Turhan, Kenan Uz, Barış Sinan Üstün, Mustafa Ün, Mertcan Erdem, Tugay Meşekoparan, Semih Durmuş
Goller: 64’ Barış Sinan Üstün (Yeşil Bursa) 75’ Hacı Şükrü Çiçek (Pazarspor)

pazarspor3-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum