1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor beraberlikle yetindi
Pazarspor beraberlikle yetindi

Pazarspor beraberlikle yetindi

Yeni hocası Taşkın Güngör ile deplasmanda golsüz eşitlikle 1 puan aldı...

A+A-

3.Lig 2. Grup 20. hafta maçında Kelkit Hürriyet Spor Kulübü’ne konuk olan Pazarspor, golsüz berabere kaldı.

Son haftalarda kazanmayı ve puan almayı unutan Pazarspor, devre arası hocası Kadir Kar’ın bırakmasından ardından takımın başına getirilen İbrahim Tolgay Kerimoğlu’ndan da istenilen neticeyi alamayınca bu kez mavi-beyazlı ekip Taşkın Güngör’e emanet edildi.

Ligde kayıpları oynayan Pazarspor, Taşkın Güngör ile çıktığı ilk karşılaşmada deplasmanda Kelkit Hürriyet Spor Kulübü ile 0-0 berabere kalarak uzun zaman sonra 1 puanla tanıştı.

STAT: Kelkit İlçe Stadı – Gümüşhane
HAKEMLER: İbrahim Elmas, Turgut Evran, Ahmet Fındık
KELKİT HÜRRİYET SPOR KULÜBÜ: Furkan, Ali Osman, Bedirhan (dk.72 Mehmet Ali), Hamza, Batuhan Recep (dk.80 Mehmetcan), Sercan (dk.58 Fırat), Musa (dk.81 Orkun Ahmet), İdris, Abdullah, Emre, Abdulvahap
PAZARSPOR: Halil, Muhammet Ensar, Emircan, Enes Salih (dk.82 Ahmet), Aykut, Batuhan, Emre, Göktuğ (dk.89 Ali), Efe Taylan, Muhammet Emre, Mustafa (dk.66 Hacı Şükrü)
GOL: Yok
SARI KARTLAR: dk.45 Sercan, dk.90 Batuhan (Kelkit Hürriyet Spor Kulübü),dk.45 Efe Taylan, dk.53 Mustafa, dk.68 Muhammet Emre (Pazarspor)
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum