1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Bolu’da başladı
Pazarspor Bolu’da başladı

Pazarspor Bolu’da başladı

Bolu Abant Petra Club’te toplanan Pazarspor bugün ilk çalışmasını yaparak lig hazırlıklarını burada devam ettirecek.

A+A-

BOLU KAMPI BAŞLADI
Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, bir süredir genç takımın Bolu'da turnuvalarda mücadele ettiğini belirterek, “Bugün itibariyle Pazar'daki 22 kişilik ekip Bolu Abant Petra Clup'te, genç takımdan kadroda kalan 10 oyuncuyla birlikte çalışmalara başlamış bulunuyorlar. 3–16 Ağustos tarihlerinde Pazarspor'la birlikte GASKİ, Beylerbeyi ve Kırıkkalespor'un da katılacağı 4'lü grupta İddaa turnuvasında oynayacağız. Bu grupta ilk 2'ye girebilirsek 18-22 ağustos tarihlerinde yine diğer gruplardan gelen takımlarla final grubu müsabakaları oynayacağız. Bolu'daki maçların ardından takım Pazar'a dönecek ve ligin başlayacağı 31 Ağustos gününe kadar kendi tesislerimizde hazırlıklarını devam ettirecek.” Dedi.

GENÇLERDEN 10 TAKVİYE
Basın sözcüsü Erdoğan Pınar, Bolu'da bir süredir Menajer Adem Nebioplu nezaretinde çalışarak turnuva maçlarına katılan Pazarspor genç takım oyuncularından 10 isimin A kadrosuyla kampa devam edeceklerini de sözlerine ekleyerek, “Buradaki İddaa turnuvalarında genç oyuncularımız maç tecrübelerini geliştirdiler. Yapılan çalışmalar neticesinde Selçuk, Erdinç, Fethi, Ömürcan, Mehmet Çakır, Macit, Can Morgül, Yasin Hatipoğlu, Ali Özgür Basa ve Mustafa Akpolat, A kadro ile kampa katılacak oyuncular olarak Bolu'da kaldılar.” Şeklinde konuştu.

HEDEF ZİRVE
Hazırlık kampının takımdaki eksiklerin ortaya çıkması anlamında katkı yapacağını da kaydeden Basın sözcüsü Pınar, “Ligdeki mücadele ve hedefimiz bellidir. Her ne kadar transferi kapattık açıklaması yapıldıysa da hocamızın istekleri doğrultusunda eksik mevkiler için 1 veya 2 oyuncunun daha takviyesi söz konusu olabilir. Bolu kampındaki hazırlık maçları takımın iskeletinin ortaya çıkması anlamında da bize yol gösterici olacak. Geçen yılki kadromuzda köklü bir değişiklik olmadı. Önemli oyuncularımızla anlaşma sağladık. Bunun yanında nokta transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. İnanıyoruz ki bu yıl daha derli toplu ve heyecan verecek, hedefe koşan bir ekiple taraftarlarımızın huzurunda olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum