1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor bu mağlubiyetle ligin dibine demir attı!
Pazarspor bu mağlubiyetle ligin dibine demir attı!

Pazarspor bu mağlubiyetle ligin dibine demir attı!

Pazarspor'da kulüp başkanının sezon başında vaat ettiği kan ve gözyaşı gerçek oluyor! Ligin 4 haftası da geride kalırken henüz galibiyetle tanışamayan Pazarspor bugün de Sarıyer'e 5-0 mağlup olup ligin dibine demir attı!

A+A-

İstanbul Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan maçta Pazarspor Sarıyer’e 5-0 mağlup oldu.

Geride kalan 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlikle 11 puan kaybedip sadece 1 puan alabilen Pazarspor, bugünkü mağlubiyetle 18 takımlı 2. Lig Beyaz Grup’ta 1 puanla 18. sırada kaldı.

 

Stat: Yusuf Ziya Öniş
Hakemler: Özer özden, Ejder Yapıcı, Evren Çağlar
Sarıyer: Atacan Öztürk, Serkan Yalçın (12’ Fırat Arıkan) Ercüment Balıkçı, Kağan Timurcin Konuk, Sabutay Bayülken, Hakan Ateş, Berkay Günay, Barış Bakır, Serdar Eylik, Can Erdem (72’ Mustafa Tahir Babaoğlu) Serkan Çalık (80’ Cihan Yeşilırmak)
Yedekler: Osman Kurtuldu, Fırat Arıkan, Fırat Sezer, Burak Karaduman, Cihan Yeşilırmak, Caner Ağca, Mustafa Tahir Babaoğlu.
Teknik Direktör: Ayhan Akman
Pazarspor: Fethi Bilgin, Volkan Zemen (65’ Mustafa Akpulat) Evren Kürkçü, Tugay Turhan, Hasan Hacıbektaşoğlu (46’ Emrah Şahinçiftçi) Gökhan Ünver, Ozan Solak, Taner Yıldız, Aykut Civelek, Hacı Şükrü Çiçek, Muhammet Emre Kalkan.
Yedekler: Hayrettin Çınar, Tahir Kurtuluş, Emrah Şahinçiftçi, Cem Aktaş, Mustafa Akpulat, Maksut Birben, Mehmet Aytemiz
Teknik Direktör: Oktay Çevik
Goller: 36 ve 70’ Serdar Eylik, 50’ Serkan Çalık, 60’ Can Erdem ve 85’ Berkay Günay (Sarıyer)
Sarı Kartlar: 45’ Hacı Şükrü Çiçek (Pazarspor)

doganince-001.jpg

İNCE: "ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ"

Pazarspor Genel Kaptanı Doğan ince, maç sonrası yaptığı açıklamada, alınan mağlubiyetten büyük üzüntü duyduklarını ancak Bugsaş maçı ile bir çıkış yakalamak arzusunda olduklarını ifade ederek şunları söyledi: "Bugün oynadığımız Sarıyer maçında aldığımız sonuç bizleri çok üzdü. Maça gelen Rizeli ve Pazarlı hemşehrilerimizi ve camiamızı da üzdüğümüz için özür diliyoruz. Tabiî ki maçlarda yenmek de var yenilmek de. Ancak böyle mağlubiyet bizleri de fazlasıyla üzmektedir. Lig bir maratondur ve önümüzdeki içerde oynayacağımız Bugsaş maçında bu kötü gidişe son vermek istiyoruz. Pazarsporumuz’un bu dönemlerde desteğe ihtiyacı vardır. Camiamız büyüktür ve bu kötü gidişe futbolcu kardeşlerimiz dur diyecektir. Maça gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
36 Yorum