1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Bugsaş’ı yendi: 1-0
Pazarspor Bugsaş’ı yendi: 1-0

Pazarspor Bugsaş’ı yendi: 1-0

Pazarspor Yozgat kampındaki iddia kupasının ikinci maçında B Kategorisi 3. Grup takımı Ankara Bugsaşspor'u Eren'in golüyle 1-0 mağlup etti

A+A-

Pazarspor kamp yaptığı Yozgat’ta katıldığı İddia kupasında 2. maçını kazanarak moral buldu. İlk maçta Yozgatspor’a 3–2 mağlup olan Mavi Beyazlılar, Bugsaş karşısında iyi oyununu Eren’in kaydettiği golle süsleyerek sahadan 1–0 galip ayrıldı.


Teknik Direktör Şevki Tonyalı, sonuç için değil oyun sistemlerini oturtmak için sahaya çıktıklarını belirterek, “Yinede galip gelmemiz futbolcularımız için moral oluyor. Turnuvadaki maçlarda kadromuzun tamamına yer vermeye çalışıyoruz. Her iki yarıda tüm oyuncularımıza forma şansı vererek performanslarını maksimum olarak test ediyoruz." diye konuştu.

Bugsaş karşısında özellikle ilk yarı güzel bir futbol ortaya koyduklarını da kaydeden Tonyalı, "Birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen bunlardan istifade edemedik. İkinci yarıda da oyun üstünlüğü bizim elimizdeydi. Eren’in golüyle maçı kazandık. Çarşamba günü bizim grubun ekiplerinden Erzurumspor ile karılaşacağız.” Diye konuştu.

MORALLER ÜST SEVİYEDE: Havza kampında daha çok fizik kondisyon çalışmalarıyla moral bulan Pazarspor, Yozgat kampında ise hazırlık maçlarıyla lig öncesi oyun sitemini oturtmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız