1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Çankırı sınavında
Pazarspor Çankırı sınavında

Pazarspor Çankırı sınavında

Pazarspor ligin 6. Haftasında deplasmanda Çankırı Belediyespor'un konuğu oluyor. Yarın oynanacak müsabaka 16.00'da başlayacak.

A+A-

Ligin ilk 5 haftasında 3 galibiyet 1 beraberlik 1 de mağlubiyet alarak 10 puan toplayan ve averajla lig ikinciliğine yerleşen Pazarspor, yarın Çankırı deplasmanında puan mücadelesi verecek.
Geçen haftanın flaş galibi Çankırı Belediyespor karşısında puan ve puanlar için mücadele edeceklerini söyleyen Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “Rakibimiz Pazar günü deplasmanda Araklıspor’u 3-1 mağlup ederek büyük moral buldu. Evinde bizi yenip önümüze geçmek için var güçleriyle oynayacaklar. Ancak her zaman söylediğim gibi ligde güçlü ve zayıf takım ayırımı yapamayız. Grupta her takım aşağı yukarı eşit güce sahip. Daha çok inanıp daha fazlasını isteyen kazanıyor. Bizim 5 haftalık geçen süre zarfında edindiğimiz intiba budur.” Diye konuştu.
DEPLASMANDA İYİ FUTBOL
Teknik Direktör Tonyalı Çankırı deplasmanında iyi futbol ve galibiyet hesapları içinde olduklarını da sözlerine ekleyerek, “Biz, sahamızın bozuk olması nedeniyle içerde istediğimiz futbolu şimdiye kadar ortaya koyamadık. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. Çankırı deplasmanından da iyi futbol ve güzel bir sonuçla döneceğimize eminiz. Oyuncularımızın moral motivasyonları çok iyi. Sakat ve cezalı futbolcumuz yok.” Diye konuştu.

Pazarspor’un karşılaşmaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:
Hakan Acar, Fatih, Ali, Mahmut, Hakan Macit, Ramazan, Bora, Mikail Üzümcü, Sadettin, Hasan, Ümit Ozan.

4. Grupta yarın oynanacak müsabakalar ile hakemler de belli oldu:
16:00 Arsinspor - Akçaabat Sebatspor: Onur Salık
16.00 Çankırı Belediyespor - Pazarspor: Emre Yıldırım
19.00 Erzincanspor - Değirmenderespor: Özgen Fatih Kalay
20:00 Kardemir Demir Çelik Karabükspor - Araklıspor: Bahadır Tüter
20.00 Yimpaş Yozgatspor A.Ş. - Erzurumspor: Barış Kezer

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum