1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Çankırı'ya yenildi
Pazarspor Çankırı'ya yenildi

Pazarspor Çankırı'ya yenildi

Yozgat kampını devam ettiren Mavi Beyazlılar İddia Kupasındaki 4. maçında Çankırıspor’a 3–0 yenildi.

A+A-

İlk maçında Yozgatspor’a 3–2 mağlup olduktan sonra Bugsaşspor’u 1–0 yenen Mavi Beyazlılar Erzurumspor ile 0–0 berabere kalmıştı.
Teknik Direktör Şevki Tonyalı Çankırı karşısında skor olarak kötü bir netice aldıklarını ancak iyi futbol ortaya koyduklarını belirterek, “Bu hazırlık maçlarında müsabakayı kazanmayı değil oyun sistemini oturtmayı amaçlıyoruz. Her geçen gün takım olarak daha iyi bir seviyeyi yakalamaya başladık. Çankırı karşısında çok gol pozisyonu bulup bunları değerlendiremedik. Hatalarımızı, eksiklerimizi bir bir görmemiz açısından bu turnuva bize çok şeyler veriyor.” Dedi
Başkan Hüseyin Yangın’ın da izlediği müsabakada Sadettin kırmızı kartla oyun dışında kalırken Pazarspor’un özellikle gol yollarında pozisyonlar bulmasına rağmen son vuruşlarda yeterli olmadığı gözlendi.
Bu arada Pazarspor’un dış transfer çalışmalarını devam ettirdiği ve kamp süresince eksik görülen mevkilere takviyelerin yapılacağı belirtildi.
Erzurumspor maçında sakatlanarak köprücük kemiğinin kırıldığı belirtilen Eren’in ise durumunun iyi olduğu ve kampa yarın katılarak çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Eren’in daha önce tedavisi tamamlanan bir köprücük kemiği kırığı olduğu ve doktorun filimde bunu gördüğü belirtilerek Erzurum maçındaki sakatlığın da ciddi bir olay olmadığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız