1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR DEFANSINA 2 TAKVİYE DAHA
PAZARSPOR DEFANSINA 2 TAKVİYE DAHA

PAZARSPOR DEFANSINA 2 TAKVİYE DAHA

Pazarspor defansa 2 oyuncu daha transfer etti. Biri Pazarlı 2 oyuncu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varıldı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Antalya’da lig hazırlıklarını sürdüren Pazarspor, kadrosuna 2 oyuncuyu daha kattı.

Mavi beyazlılar Altay’dan Mehmet Budak ve Bayrampaşa’dan Ömer Hacısalihoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Her iki oyuncu da Antalya’da takım kampına katıldı ve çalışmalara başladılar.

omerhacisalihoglu.jpg

Ömer Hacısalihoğlu kimdir?
1977 yılında Rize Pazar’da doğan Ömer, futbola Altıntepsi Makelspor’da başladı. Küçükköyspor, Yıldırım Bosnaspor, Kasımpaşa, Torku Konyaspor, Giresunspor, Yeni Malatyaspor ve Bayrampaşaspor takımlarında futbol oynadı. Defansta görev yapan Ömer, geçen sezon Yeni Malatyaspor’da 32 maçta forma giyerken, 1 gol attı. Kariyerinde 7 şampiyonluk gören Ömer bunlardan 3’ünü ise Bank Asya şampiyonluğu yaşadığı Süper Lig’e yükselerek yaptı.

mehmetbudak.jpg

Mehmet Budak kimdir?

Altay’dan transfer edilen stoper Mehmet ise 1980 Doğanşehir doğumlu. Eskişehir Şekerspor’da futbola başlayan Budak, sırasıyla Eskişehirspor, Adanaspor, Malatyaspor, Sakaryaspor, Altay, Mersin İdman Yurdu, Tokatspor, Eyüpspor takımlarında top koşturdu. Son olarak Altay ile anlaşan tecrübeli oyuncu sezon sonuna kadar Pazarspor ile anlaşmaya vardı.

Pazarspor farklı yenildi
Bu arada; Fethi, Ulaş, Nuh, Murat, Devrimcan, Adem, Cabir, Şükrü, Nezir, Feyyaz ve Ercan 11’iyle sahaya çıktığı maçta Pazarspor, Antalya kampındaki 2. hazırlık müsabakasında, Mersin İdman Yurdu takımına 3-0 mağlup oldu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum