1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor destek bekliyor
Pazarspor destek bekliyor

Pazarspor destek bekliyor

Lider Pazarspor Play Off yolunda ligin en kritik haftasında Pazar günü Kastamonuspor'u ağırlayacak.

A+A-

Lider Pazarspor, Play Off iddiasını devam ettirme anlamında mutlaka 3 puana ihtiyaç duyduğu haftada, kendi evinde Kastamonuspor ile kritik bir müsabaka oynayacak.

Pazarspor Basın Sözcüsü Turan Yüksek bu kritik haftada tüm taraftarın elbirliği ve gönül desteğiyle tribünleri doldurması gerektiğinin altını çizerek, “Artık final maçlarına çıkıyoruz. Bu takım lider ve hedefe koşuyor. Taraftarlarımızın ilçe stadını bayram yerine çevirip oyuncularımızı turanyuksek.jpg90 dakika motive etmesi gerekiyor. Bu maçı kazanırsak ki başka çaremiz yok, hedefe bir adım daha yaklaşacağız. Deplasmanda 2–1 yendiğimiz Kastamonuspor’u evimizde de mağlup edip avantajımızı ve liderliğimizi koruyacağız. Tüm taraftarları maça bekliyoruz” dedi.

Pazar günü Pazar İlçe Stadı’nda Saat 13,30’da başlayacak müsabakada Pazarspor’da kart cezalısı kaptan Ramazan forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum