1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor destek bekliyor
Pazarspor destek bekliyor

Pazarspor destek bekliyor

Pazarspor ligin üçüncü haftasında yarın evinde A.Sebatspor'u ağırlayacak. Teknik Direktör şevki Tonyalı tüm taraftarları desteğe davet etti.

A+A-

TARAFTARA ÇAĞRI
Yarın kendi evinde Akçaabat Sebatspor’u ağırlayacak olan Mavi Beyazlılar 3 puanı hedefliyor. Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, ligin belki de en önemli müsabakasını oynayacaklarını belirterek taraftarların stadı doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımı ateşleyecek desteği vermelerini istedi.

PAZARSPOR'UN İTİBARI VAR
Pazarspor’un bu ligde önemli bir konumda olduğunu vurgulayan Tonyalı, “Pazarspor’un bu ligde itibarı çok yüksek. Geçmişten gelen bilgi ve tecrübemiz bizi rakiplerimizin önünde bir adım önde durmamızı sağlıyor. Bu avantajımızı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bunu sağlayacak olan da birlik ve dayanışmamızdır. Tüm camianın kenetlenerek ortak payda olan Pazarspor’un başarısı için asgari sorumluluklarını yerine getirmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

ATAK FUTBOL; 3 PUAN
Akçaabat Sebat karşısında gole dönük, atak bir futbolu tercih edeceklerini belirten Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, “Eksik ve cezalı oyuncumuz yok. Tam kadro müsabakaya çıkacağız. Rakibimiz iki hafta üst üste aldığı yenilgilerin ardından bu maçta var gücüyle oynayacak. Biz de mutlaka kazanmamız gereken bir müsabakaya çıkıyoruz. Ligde kesinlikle zayıf ya da güçlü takım diye bir tanımlama yoktur. Bu nedenle maça ciddi bir şekilde hazırlığımızı yaptık ve aynı şekilde de sahaya çıkıp futbolumuzu oynayarak galip gelmek istiyoruz. Benim tek isteğim taraftarımızın yoğun ilgi ve desteğidir. Geriye kalanı bize ait” diye konuştu.

MUHTEMEL KADRO
Yarın saat 17.00’de Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak müsabakada Pazarspor’un muhtemel şu 11 ile sahada olması bekleniyor: Hakan Acar, Tuncay (Mustafa), Ali, Mahmut, Hakan Macit, Ramazan (Ümit), Bora, Mikail Üzümcü, Eren, Sadettin, Abdülaziz.

A.Sebat karşılaşmasının hazırlıklarını son yapılan idmanla tamamlayan Mavi Beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.

Pazarspor'un genç yetenekleri, Sebat karşısında alınacak galibiyetle çıkışa geçeceklerini söylediler.

Pazarspor'un gol ayağı Sadettin, Sebat karşısında iyi futbol ve bol gollü bir galibiyet beklediklerini söyledi. Savunmanın önemli isimlerinden Mahmut İse taraftarların desteğiyle Sebat karşısında galip geleceklerini belirterek 90 dakika tempolu bir destek beklediklerini ifade etti. Bu yıl Arsin'den transfer edilen Bora da, uyum sorununun bittiğini ve artık kazanmak için oynayacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum