1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor doludizgin gidiyor
Pazarspor doludizgin gidiyor

Pazarspor doludizgin gidiyor

Pazarspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 3. Lig ekibi Aydınspor'u 1-0 yendi. Kampta kadro için arayışlar da devam ediyor.

A+A-

Antalya’da lig hazırlıklarını devam ettiren mavi beyazlılar 3. lig ekiplerinden Aydınspor ile yaptığı ilk hazırlık maçını 1–0 kazandı. İlk yarı as oyuncularla maça başlayan Mavi Beyazlılar 2. yarı gençlerden kurulu bir ekiple mücadele verdi.
Aydınspor: Olcay **, Adem ***, Uğur ***, Bülent **, Özkan **, Barbaros **, Engin **, Ahmet **, Serkan **, Barış **, Ercüment **. 
Pazarspor: Kılıçaslan **(Dk. 46 Fethi **), Sinan ** (Dk.70 Yasin **), Erdinç **(Dk. 46 Ali Ertekin **), Mahmut ***, Hakan ***, Emre ** (Dk. 46 Mustafa **), Ramazan ** (Dk. 46 Müjdat **), Gökhan ** (Dk.46 Emre Dereci ***) , Sadettin ** (Dk. 75 Murat Canca **), Hasan **(Dak.75 Avni **), Mikail **
 
Oyunun baştan sona hakimi olan Pazarspor yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
2. yarı Teknik Direktör Ertemçöz gençleri sahaya sürdü. Maçın 65. dakikasında oyuna ikinci yarı dahil olan genç Emre Dereci’nin attığı golle Pazarspor 1–0 öne geçti. Bu dakikadan sonra da ataklarını sürdüren mavi Beyazlılar başka gol kaydına muvaffak olamayınca karşılaşma 1–0 sona erdi.
  
Pazarspor doludizgin
Hatay’dan kaleci Serdar kampta!
Antalya’da lig hazırlıklarını devam ettiren Mavi Beyazlılar lig öncesi enerji depoluyor. Günde çift idman yaparak hazırlıklarını devam ettirdiklerini söyleyen Asbaşkan ve kamp sorumlusu Hasan Telatar, eksik gördükleri yerlere takviye için de Teknik Direktör Ercan Ertemçöz’ün istekleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Transfer çalışmalarının ilk aşaması olarak Hatayspor’dan kaleci Serdar’ın kamp kadrosuna dahil olduğunu ifade eden Telatar, “Bu mevki için Ali Hıdır’dan boşalan yeri iyi bir kaleci alarak kapatmak arzusundayız. Hatayspor’dan Serdar kampa katılarak ilk çalışmasını yaptı. Bir iki günlük deneme çalışmalarının ardından hocamız da uygun görürse sözleşme imzalayacağız” dedi.
Mücahit sevindirdi
Asbaşkan Telatar, sakatlığının uzun sürmesinden endişe ettikleri ve yerine alternatif forvet oyuncusu almak için arayış başlattıkları Mücahit’in ise çok hızlı bir iyileşme sürecine girdiğini belirterek, “Mücahit’in sakatlığının çok hızlı bir şekilde iyileşmesi bizi de çok sevindirdi. Takımdan ayrı olarak çalışmalarına başladı. İnşallah eski gücüyle kendisinden bu yarıda da faydalanacağız. Bu arada Ümit Milli Takım seçmelerine katılan Ozan ve Fatih de çalışmaları tamamlayarak akşam saatlerinde kampa dahil oldular Fatih’in hafif bir sakatlığı nüksetmiş.. Ancak iki oyuncumuz da seçmelerde başarılı bir performans ortaya koyarak geçer not aldılar. Bu da bizi mutlu etti.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız