1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor evinde Batman Petrol'e mağlup oldu
Pazarspor evinde Batman Petrol'e mağlup oldu

Pazarspor evinde Batman Petrol'e mağlup oldu

Ligde 5 hafta geride kalırken Pazarspor şampiyonluk parolasıyla başladığı 3. Lig'de evinde Batman Petrolspor'a 2-0 mağlup oldu ve sıralamada son sıraya oturdu!

A+A-

3. Lig 2. Grup 5. haftasında Pazarspor ile Batman Petrol Pazar İlçe Stadı'nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Batman Petrol 2-0 kazandı.

Maçın 17. dakikasında konuk ekip Atilla'nın serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında beraberlik kovalayn Pazarspor 90+3'de kalesinde 2. golü gördü ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı...

pazars1-003.jpg

Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Yalçın Taşkınfurat, Mehmet Ali Akkor, Hasan Hüseyin Tetik, Mehmet Türkmen
Pazarspor: İsmet Yumakoğulları, İbrahim Demirer, Mert Ege Özeren (46' İlyas Sarı), Aykut Civelek, Egemen Zengin, Mehmet Mert Özkaptan, İlhan Faruk Güler (75' Ali Özgür Basa), Mazlum Öndil, Hacı Şükrü Çiçek (60' Mehmet Aytemiz), Oğuzhan Demirer, Ercan Güneri
Teknik Direktör: Hakan Tecimer
Batman Petrol: Gökhan Aslan, Taner Arı, Atilla Erel, Erman Taşkın, Sezgin Bektaş, Veli Torun (58' Halil Aşut), Gökhan Ünver, Burak Seres, Mustafa Aydoğdu, Ramazan Kaya (70' Enes Köylü), Alp Ertunga Çakıroğlu (90' Onur Şirin)
Teknik Direktör: Mehmet Faris Ergün
Goller: DK 17: Atilla Erel (Batman Petrol), DK 90+3: Mustafa Aydoğdu (Batman Petrol)
Sarı Kartlar: DK 32: Mazlum Öndil (Pazarspor), DK 56: Mert Ege Özeren (Pazarspor), DK 64: Sezgin Bektaş (Batman Petrol), DK 67: Aykut Civelek (Pazarspor), DK 72: Alp Ertunga Çakıroğlu (Batman Petrol), DK 72: İlyas Sarı (Pazarspor), DK 85: Ali Özgür Basa (Pazarspor)
Kırmızı Kart: DK 90: Aykut Civelek (Pazarspor)

pazarspor6-005.jpg

Pazarspor, 2. Lig’den düştüğü 3. Lig’de şampiyonluk hesapları yaparken 5. haftada ligin son sırasına demir attı.

5 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Pazarspor, bugün evinde Batman Petrolspor’u ağırladı.
Bir çıkış yakalama umuduyla maça çıkan Pazarspor karşısında ilk saniyelerde rakip takım adeta oyunu Pazarspor’un kalesine yıktı.
Maçın daha 30. saniyesinde Alp ile mutlak bir gol pozisyonu yakalayan konuk ekibin atağında Pazarspor kalecisi İsmet gole izin vermedi.
17. dakikada serbest atış kullanan Batman Petrolspor, Atilla’nın direk kaleye attığı şutta meşin yuvarlak kaleci İsmet’in bakışları arasında filelere gitti ve konuk ekip deplasmanda 1-0 öne geçti.
38. dakikada İlhan’ın ara pasında Aykut kaleciyle karşı karşıya kaldı. Aykut’un sert şutunda kaleci topu ayaklarıyla uzaklaştırmasına rağmen meşin yuvarlak ağlara giderken defansın müdahalesiyle gol vuruşu gerçekleşmedi.
60. dakikada Ercan’ın pasında Mehmet topu ağlara gönderdi. Hakem ofsayt gerekçesiyle bu vuruşu gol olarak değerlendirmedi.
74. dakikada Gökhan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Pazarspor kalecisi İsmet topu kornere çeldi.
Pazarspor’un beraberlik için yüklendiği maçta 90 dakika bu skorla tamamlanırken hakem 5 dakikalık uzatma süresi gösterdi.
Pazarspor’dan gol beklenirken uzatmaların 3. maçın 90+3’üncü dakikasında konuk ekip Batman Petrolspor Mustafa ile 1 gol daha buldu ve maçı 2-0 kazandı.

ctvl5.png

pazarspor5-007.jpg

pazarspor4-009.jpg

pazarspor3-011.jpg

pazarspor2-012.jpg

pazarspor1-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
45 Yorum