1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor evinde büyük fırsatı kaçırdı!
Pazarspor evinde büyük fırsatı kaçırdı!

Pazarspor evinde büyük fırsatı kaçırdı!

Pazarspor bitime 4 hafta kala evinde en yakın rakibi Ordu'ya puan verdi, şampiyonluk iddiasından sonra Play Off hedefinden de uzaklaştı!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
TFF 3.Lig 2.Grup 30. haftasında Pazarspor ile Y.Orduspor Pazar İlçe Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşma beraberlik ile sonuçlandı.

pazars2-012.jpg

Stat: Pazar ilçe
Hakemler: Cihan Aydın, Süleyman Yavaşoğlu, Serdar İla, Ozan Bileyci
Pazarspor: Salih Şenbaş, Emrecan Afacanoğlu, Egemen Zengin, Taha Batuhan Yayıkcı, Oğuzhan Birben (73' Cihad Ateş), Turgay An (89' Ufuk Buncukçu), Mehmet Mert Özkaptan, Maksut Birben, Mert Özmen, Sinan Uzun, Sinan Yazıcı (65' Altan Aksoy)
Teknik Direktör: Selahaddin Dinçel
Y.Orduspor: Osman Kurtuldu, Burak Keskin, Emre Kara, Kerim Bölük, Asım Can Çaykıran, Mustafa Kayabaşı, Tuncay Fındıkçı (79' Hasan Tosun), Turan Yılmaz, Onur Toprak (76' Safa Yıldırım), Erhan Şengül, İbrahim Alan (90' Fatih Arat)
Teknik Direktör: Cahit Terzi
Sarı Kartlar: DK 56: Kerim Bölük (Y.Orduspor), DK 61: Burak Keskin (Y.Orduspor), DK 73: Egemen Zengin (Pazarspor), DK 90: Erhan Şengül (Y.Orduspor)

pazarspor-017.jpg

Pazarspor son derece kötü bir futbol ortaya koyduğu müsabakada 90 dakikaya tek gol sığdıramadığı maçta 0-0 beraberliğe razı olurken, play off yolunda da derin yara aldı.

Kalan 4 maçının 3'ünü deplasmanda oynayacak olan 6. sıradaki Pazarspor, bu skorun ardından averajla 5. sırada bulunan Ordu'ya üstünlük inisiyatifini de vermiş oldu.

Bu arada Eskişehir maçının ardından Rizespor taraftarlarından oluşan yaklaşık 250-300 kişilik taraftar grubu da Pazarspor'u desteklemek amacıyla statta yerini aldı.

Orduspor'a ayrılan 150 kişilik konuk ekip tribününde ise yarısı Pazar'da yaşayan Ordulular olmak üzere toplam 20 kişinin yer aldığı görüldü.

pazars3-010.jpg

galeri.gif

puan30.gif

sonuclar-002.png

KALAN MAÇLAR:

31.png

32.png

33.png

34.png

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum