1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor evinde yenildi
Pazarspor evinde yenildi

Pazarspor evinde yenildi

Pazarspor, yeni hocasıyla 4'üncü maçı da mağlubiyetle kapattı! Evinde 3-1 mağlup olan Pazarspor amatör kümeye düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı!

A+A-

Cengiz Yıldırım
RİZE (İHA) -
TFF 3. Lig 2. Grup'ta Pazarspor, konuk ettiği Anadolu Üniversitesi’ne 3-1 mağlup oldu.

paz5-077.jpg

Hakemler: Berk Çekal, Fatih Deveci, Burak Dayıoğlu
Pazarspor: İbrahim Bağcı, Enes Salih Çavdar (Ali Çelik dk. 46), Muhammet Çavuşoğlu, Aykut Civelek, Emircan Bayrakdar (Fatih Cin dk. 58), Emre Turan (Ahmet Arık dk. 81), Batuhan Tunçay, Efe Taylan Altunkara, Muhammet Emre Kalkan (Haci Şükrü Çiçek dk. 46), Mustafa Apardı, Göktuğ Yılmaz
Anadolu Üniversitesi: Şener Özcan, Furkan Mehmet Tuncer, Rıdvan Coşkun, Halil İbrahim Yazğılı (Özkan Geldi dk. 90), Ali Fırat Kasap, Deniz Karadeniz (Ulaş Yılmaz dk. 90), Umut Akpınar, Metin Emre Karaal (Okan Şentürk dk. 61), Emirhan Subaş, İbrahim Zeytin (Furkan Birdal dk. 81), Okan Sarı (Tezcan Erdoğan dk. 61)
Goller: Muhammet Çavuşoğlu (dk. 66) (Pazarspor), İbrahim Zeytin (dk. 14 ve 45), Furkan Mehmet Tuncer (dk. 32) (Anadolu Üniversitesi)
Sarı Kartlar: Metin Emre Karaal, Tezcan Erdoğan, Umut Akpınar, Furkan Mehmet Tuncer, Şener Özcan, Emirhan Subaş (Anadolu Üniversitesi)

paz4-101.jpg

KAPTAN BENİM!

Anadolu Üniversitesi’ne karşı aldıkları 3-1’lik mağlubiyetin ardından Pazarspor başkanı yaptığı açıklamada, “Bu takımın kaptanı benim ve bundan sonra da kaptanlık nasıl yapılır görecekler” dedi.

İşte o açıklama: “Biz hakemle kaybetmedik. Biz kendimiz kötü oynadık. Pazarspor’a yakışmayan bir oyundu. 3-1’lik bir mağlubiyet aldık. İkinci yarının dördüncü haftasına kadar 0 puan alabildik. İlk yarıda iyi oynayan oyuncularımızın bir kısmı sahada yok. Mağlubiyeti ben hakeme bağlamıyorum. Elbette hakemin vermediği pozisyonlar da vardı. Ben özellikle şahsım ve yönetimim adına Pazarpor’u gönülden sevenlerden özür diliyorum. İlk yarı oynanılan futbol utanç vericiydi, utandım. Sahamızda 5-0 yenildiğimiz maçları bilirim ama onlarda bir ruh vardı. Hedefimiz play-off iken şimdi aşağılara yakınlaştık. Çok köklü değişiklikler yapacağız. Buna hoca değişikliği de olacak. 4 tane maç kaybeden teknik ekiple yürümemiz imkansız. Bu takımın kaptanı benim ve bundan sonra da kaptanlık nasıl yapılır görecekler” 

paz3-119.jpg

paz2-133.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum