1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor farklı başladı
Pazarspor farklı başladı

Pazarspor farklı başladı

Havza’da lig hazırlıklarını devam ettiren Mavi Beyazlılar Ankaraspor Paf takımıyla yaptığı karşılaşmayı 3–0 kazandı. Maçta Kaptan Erdinç'in ayağı kırıldı.

A+A-

Lig hazırlıklarını Havza’da kamp yaparak sürdüren Pazarspor, bugün oynadığı ilk hazırlık maçında Ankara Paf takımını 3–0 mağlup ederken kaptan Erdinç’in ikili mücadelede ayağı kırıldı. Maçta rakip oyuncunun darbesiyle yere yığılan kaptan Erdinç’in Samsun Devlet Hastanesi’ndeki ilk muayenesinde sol ayak bileğinde 2 ayrı kırık tespit edildi. Trabzon’da yeniden muayene olacak olan Erdinç’in sahalardan en az 3 ay uzak kalacağı öğrenildi.

Ankara Paf maçını Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın da izledi. Maçın ilk yarısında gençlere şans veren Teknik Direktör Şevki Tonyalı, ikinci yarıda ise as oyuncuları sahaya sürdü. Maçın ilk yarısını Eren’in attığı golle 1-0 önde kapatan Mavi Beyazlılar ikinci yarıda da Sadettin ve Belçika’dan alınan Mikail İnce’nin golleriyle 3-0 galip geldi. Teknik Direktör Şevki Tonyalı, bütün oyunculara şans verdikleri karşılaşmada özellikle gençlerin performanslarını test ettiklerini belirterek, “26 kişiyle başladığımız Havza kampında önce kaleci Ömürcan ardından da Rizespor’dan Fatih ve Çorumspor’dan Burak’ın da eklenmesiyle kadromuz şişmeye başladı. Buradaki performanslarına göre 4-5 oyuncuyu Yozgat kampı öncesinde elemek zorunda kalacağız. Ayrıca eksik gördüğümüz birkaç mevki için de transfer yapabiliriz. Bu konuda Perşembe günü as kadromuzla çıkacağımız Samsun maçı daha belirleyici olacak. Şu anda direk olarak formayı teslim edeceğimiz net 9 isim belirgin durumda. Ancak alternatif oyuncu sıkıntımız var. Özellikle santrafor mevkiinde Sadettin’in yanında istediğimiz özellikte bir oyuncumuz olmadığı için oyun sistemimizi de kadroya göre şekillendirmek zorunda kalıyoruz. Ankara karşısında, kadroya göre sistem belirlediğimiz için 4–4–2 yerine 4–3–2–1 oynadık. Bu konuda Başkanımıza da gerekli raporu verdik. Arayışlarımızı oynayacağımız hazırlık maçlarına göre netleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız