1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor finale yükseldi
Pazarspor finale yükseldi

Pazarspor finale yükseldi

Pazarspor süper genç takımı son karşılaşmasında deplasmanda Arsinspor’u mağlup ederek finallere yükselen üçüncü takım oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Süper Genç takımları arasında yapılan son karşılaşmada Pazarspor, deplasmanda Arsinpor’u 5–0 gibi net bir skorla mağlup etti. 64 puanla Trabzonspor ve Akçaabat Sebatspor ile birlikte finale kalan üçüncü takım olan mavi beyazlılar, Türkiye Şampiyonası eleme guruplarına katılma hakkını elde ettiler.
 
Çekilen kura sonucunda 4–6 Mayıs tarihlerinde Samsun’da yapılacak eleme gruplarına katılacaklarını belirten Pazarspor alt yapı sorumlusu Recep Pehlivanlar, “İlk karşılaşmayı kazanmamız halinde ikinci eleme maçı oynayacağız. Aksi halde Pazar’a döneceğiz. Her iki maçı kazanmamız halinde Türkiye’de 8 takım arasına yükseleceğiz. Bu karşılaşmalara çok önem veriyoruz. Samsun gurubundan çıkacağımıza inanıyoruz. A takım hocamız Mehmet Birinci ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her konuda bize yardımcı olacakları sözünü aldık. Yapacağımız karşılaşmalarda kaleci antrenörümüz İsmail hoca da bizimle birlikte olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum