1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor galibiyet için gitti
Pazarspor galibiyet için gitti

Pazarspor galibiyet için gitti

Yarın deplasmanda Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak olan Pazarspor Basketbol takımı karayoluyla Elazığ’a hareket etti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi"nde (EBBL) mücadele veren Pazarspor evinde Erzincan takımını mağlup ettikten sonra yarın karşılaşacağı Elazığ Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Bu sabah karayoluyla Pazarspor Hamdi Paşalı tesisleri önünden Elazığ"a hareket eden kafile yarın oynanacak müsabakada galip gelerek seri yakalamak istediklerini ifade ettiler.
 
Takım koçu Hüseyin Erdoğan, kısa sürede bir takım kurup başladıkları ligde hep az farklı mağlubiyetlerle maçları kaybettiklerini belirterek, “Yavaş yavaş kendi gücümüzü sahaya yansıtmaya başladık. Erzincan galibiyetinin bir başlangıç olmasını arzuluyoruz. Elazığ deplasmanında da galibiyetle dönersek bu takım geleceğe dönük çok güzel işler yapacağını gösterecektir.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum