1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR HASAN ÇELİK İLE DEVAM
PAZARSPOR HASAN ÇELİK İLE DEVAM

PAZARSPOR HASAN ÇELİK İLE DEVAM

Dün akşam İstanbul’da Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ve yönetim kulu üyeleriyle bir araya gelen Çelik, 1 yıl daha Pazarspor ile mukavele yeniledi.

A+A-

Başkan Hüseyin Yangın, Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir, Mali İşler As Başkanı Mustafa Atar, Kaynak Yönetiminden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Uğur Gülek Balta ve Cihan Ergenç’in de katıldığı toplantıdan, Hasan Çelik ile devam kararı çıktı.

Başkan Hüseyin Yangın, hafta başından itibaren yaptıkları görüşmeleri neticelendirdiklerini ifade ederek, “Hasan Çelik hocamız ile anlaşmaya vardık. Hocamız bu yıl da kaleci hocamız dışında aynı ekibi ile bizimle beraber olacak. Şimdi hemen iç ve dış transfer çalışmalarına başlıyoruz. Bu yıl inşallah yenilenen sahamıza ve taraftarımıza yakışır bir ekip kurarak daha başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hasan Çelik de Pazarspor ile yeniden anlaşmaktan mutluluk duyduğunu ve yarım kalan işine devam edeceğini söyleyerek, “Yeniden Pazarspor’dayız. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Yarım kalan işimize devam edeceğiz. Tek hedefimiz taraftarımızın görmek istediği başarılı ve hedefleri olan, sahada zevkle izlenecek bir Pazarspor oluşturmak. Taraftarımızın ve camiamızın desteği ile başarılı bir sezon geçireceğiz inşallah” diye konuştu.

pazars1.20140615130944.jpg

Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir, bu yıl kazasız, belasız ve sıkıntısız bir sezon geçirmek istediklerini belirterek, “Yaptığımız toplantılar neticesinde de bambaşka bir sezon geçirmek hedefinde olduğumuzu ortaya koyduk. Bu doğrultuda da Hasan Çelik hocamızın olumlu katkıları olacağına inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.

pazars2.20140615131137.jpg

Kaynak Yönetiminden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Uğur Gülek Balta ise yaptığı açıklamada, “Hasan hocamız ile anlaştığımız için mutluyuz. Hocamızın ve ekibin güzel işlere imza atacaklarına inanıyoruz. Hem hocamız hem de ekibi Pazar’ı, Pazarspor’u bilen bir ekip ve bu yıl daha da başarılı olacaklardır. Bu sezon hedefimiz bir üst lig olan PTT 1. Lig’dir. Yaptığımız toplantılar ve değerlendirmeler neticesinde PTT birinci lig ile 2. Lig arasında fazla bir fark olmadığı takriben yüzde 20-30’luk bir fark olduğu kanısındayız. Bu nedenle de Pazarpor PTT 1. Lig’de de mücadele verebilecek bir camiadır ve hedefimiz de orası olacaktır” dedi.

pazars3.20140615131151.jpg

Mali İşler As Başkanı, Mustafa Adem Atar bu sezon gelirleri artırarak hedef yükselteceklerini söyleyerek, “Hasan hocamızla anlaştık. Tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bu yıl gelirlerimizi daha da arttırarak, Pazar ve tüm yöre halkının önce manevi sonra da maddi destekleri ile çok farklı bir Pazarspor izlettirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum