1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor hazırlıklara başladı
Pazarspor hazırlıklara başladı

Pazarspor hazırlıklara başladı

Bu sezon 3. ligde mücadele edecek Pazarspor, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürürken, eldeki kadro da sahaya inerek ilk idmanını yaptı.

A+A-

2. Lig’den 3. Lige düşen Pazarspor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Teknik Direktör A. Kemal Bakoğlu ve kaleci antrenörü İmdat Sarı nezaretinde bugün ilk idmanına çıkan takımda; geçen yılki kadrodan sözleşmesi devam eden bazı oyuncularla alt yapıdan katılan toplam 26 futbolcu yer aldı.

22412
15 OYUNCUYA ULAŞILDI
Pazarspor transfer komitesi üyesi Hasan Balta, bugün dış transferde ilk imzayı attırdıkları Şafak Bayraktar ile anlaşmaya vardıkları oyuncu sayısının 15’e vardığını belirterek, “Bu anlamda kadronun 23–24 olacağını varsayarsak; demek ki 8–9 oyuncuya daha ihtiyacımız var. Gerek alt yapımızda, gerek bizim için referansları önemli olan insanlar ve gerekse 2 günlük seçmelerde değerlendirmeye tabi tuttuğumuz elemanlardan, 10–12 oyuncu seçeneği var elimizde. Hocalarımız bunlara da bakacak. Bu isimlerden elimizde oyuncu tutabilme durumumuza göre transfere şekil vereceğiz." dedi.
22410
İÇ TRANSFER TAMAMLANIYOR
Hasan Balta, iç transferde bazı oyuncularla yollarını ayırdıklarını da kaydederek, "Kaleci Hakan gitti. Ali Ertekin’in temasta olduğu bir yer var. Büyük ihtimal gidecek. Fahrettin konusunda henüz net bir gelişme olmadı. Trabzon Karadeniz takımından gelecek cevabı bekliyoruz. Bu bağlamda 1–2 gün içinde iç transferin büyük bölümünü bitirmiş olacağız. Ardından da eksik kalan yerler için dış transfere yöneleceğiz." diye konuştu.

selcuk1a.jpgKALECİ
SELÇUK GÖRMÜŞ
GERİ GELİYOR
Kaleci konusunda son noktaya geldiklerini de belirten Balta, "Bu anlamda bizim eski kalecimiz, Arsinspor'dan Selçuk Görmüş ile prensipte anlaştık. Bu transferle, eksik bir mevkii tamamlamış oluyoruz. Hocamızın vermiş olduğu bilgi doğrultusunda transfer çalışmalarını devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.
22413
KAMP 2 HAFTA SÜRECEK
Takımın kamp çalışmaları hakkında bilgiler de veren Pazarspor Transfer Komitesi Başkanı Hasan Balta, "4 Ağustos’a kadar kendi tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 6 Ağustos’ta Nevşehir Avanos’ta olacağız. Orada da 2 haftalık bir çalışmanın ardından ayın 20’sinde tekrar Pazar’a dönüp lig başlayana kadar burada olacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum