1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor hocasını arıyor!
Pazarspor hocasını arıyor!

Pazarspor hocasını arıyor!

Pazarspor'da Ercan Ertemçöz'ün istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için öne çıkan 2 isim, bugünkü görüşmeden sonra netleşecek.

A+A-

Pazarspor’da Ercan Ertemçöz’ün istifasıyla boşalan Teknik Direktörlük görevi için çalışmalar devam ediyor. Arayış başlatan Pazarspor Yönetimi 2 isim üzerinde yoğunlaştı.
Ya Tonyalı ya Birinci
Yeni teknik direktöre Pazar günü işbaşı yaptırmayı hedefleyen Pazarspor yönetimi ilk görüşmeyi dün Mehmet Birinci ile gerçekleştirdi. Trabzon’da Pazarspor Trabzon Temsilcisi Hasan Telatar ile Trabzonlu teknik adam Mehmet Birinci saat 15.00’de bir araya gelerek yaklaşık 1 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında Hasan Telatar yönetim kuruluna bilgi vererek nihai kararın verilmesini istedi. Akşam saatlerinde Pazar’da biraya gelen Pazarspor yönetimi uzun süren toplantının sonunda Şevki Tonyalı ile görüşme yapılmasına karar verdi.
Nihai karar bugün verilecek
Bugün saat 12.00’de Şevki Tonyalı ile Hasan Telatar’ın Pazar’da yapacağı görüşmenin ardından Yönetim Kurulu 2 teknik adamdan birisi üzerinde karar kılarak Pazarspor’un yeni hocasını belirleyecek. Şevki Tonyalı Pazarspor’da uzun yıllar kaptanlık yaptıktan sonra Zafer Bilgetay ve Oktay Çevik ile birlikte Antrenör olarak görev almıştı. Daha sonra Oktay Çevik ile Tokat ve Beylerbeyi takımlarında da birlikte görev alan Tonyalı, Çevik’in Göztepe takımına gitmesinin ardından Tokatspor Takımı Teknik Direktörlüğü görevinde bulunmuştu. Şevki Tonyalı’nın adı, sezon başında Ercan Ertemçöz ve ekibinin göreve getirilmesinden önce de Pazarspor Teknik Direktörlüğü için gündeme gelmişti.(Hızır TONYALI)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum