1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor için Hopa'ya 10 araç kalkacak
Pazarspor için Hopa'ya 10 araç kalkacak

Pazarspor için Hopa'ya 10 araç kalkacak

Bakıma alınan Pazar İlçe Stadı yetişmediği için Pazar günü iç saha maçını Hopa'da oynayacak olan Pazarspor'un seyirci desteğini sağlamak amacıyla STK'lar 10 araç kaldırarak Hopa'ya taraftar taşıyacak.

A+A-

Pazarspor için taraftar harekatı başlatıldı.

stk2pazars.jpg

“İlçemizin takımı olan Pazarspor İçin bir araya geldik” başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu hafta Pazar günü saat 13.00’de Hopa’da oynanacak olan ve Pazarspor için çok önemli olduğuna inandığımız Pazarspor - Çatalcaspor müsabakasına tam destek vermek amacı ile ilçemiz kooperatif başkanları Pazarsporumuz’un maçına toplamda 10 araba kaldırma kararı almıştır. İlçemizin güzide takımı Pazarspor’u bulunduğu yerden daha iyi yerlere taşımak Pazar halkının ve bizlerin görevidir. Hep birlikte kocaman bir aile olarak takımımızı Pazar günü saat 13.00’de Hopa’da yalnız bırakmayarak seyircinin 12. adam olduğunu bilerek desteklemek boynumuzun borcudur. Hep birlikte Pazar olmak İçin, Pazarsporumuz’u iyi yerlere taşımak İçin el ele Hopa ilçe stadın da buluşalım."

stk1-006.jpg

Maç İçin araç veren kurum ve kooperatifler:
1-Pazar Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası 
2-24 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi 
3-55 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi 
4-57 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi 
5-67nolu Minibüsçüler Kooperatifi 
6-4.Nolu Nakliyeciler Kooperatifi 
7-Ticaret ve Sanayi Odası 
8-Pazar Muhtarlar Derneği 
9-Pazar Halk Otobüsler Birliği
10-Pazar Havalimanı Taksiciler Kooperatifi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız