1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor ile gurur duyuyor
Pazarspor ile gurur duyuyor

Pazarspor ile gurur duyuyor

Pazarsppr Başkanı Hüseyin Yangın geride kalan 2 haftada zirve için olan umutlarının artarak devam ettiğini belirterek takımına sahip çıktı.

A+A-

Tempo umut verici
Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın ilk 2 haftayı geride bıraktıkları ligde, takımın artan temposundan gurur duyduğunu söyledi. Ligde zirve mücadelesi veren 2 ekipten Giresun ile içerde Yozgat ile de dışarıda karşılaştıklarını belirten Başkan Yangın, “Her iki müsabakadan da beraberlikle ayrıldık. Giresun maçı kısa süre önce göreve başlayan hocamızın ilk maçıydı. Çok önemli pozisyonlar yakalamamıza rağmen gol atamadık. Yozgat maçı ise adaptasyonun tamamlandığı ve gerçek gücümüzü ortaya koyduğumuz bir müsabaka oldu. 2 kez öne geçtiğimiz maçta maalesef talihsiz yediğimiz gollerle berabere kaldık. Ben açıkçası berabere kalmamıza rağmen takımımla gurur duydum. Bu demek oluyor ki Pazarspor bu futbolunu ortaya koyduğu müddetçe ligde hedeflediği yere mutlaka ulaşır” dedi.
Seyirciye imkan
Başkan Yangın yeni tribünlerin kalan bölümünün de bu hafta oynanacak Erzurum maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirterek, “Stat kapasitemiz tribünlerin tamamlanmasıyla 3 bin kişiye ulaşacak. Erzurum maçı bizim galibiyet serisinin başlangıcı olsun istiyoruz. Pazarspor’un en güzel tarafı seyircinin de istediği gibi göze hoş futbol ortaya koymasıdır. Erzurum maçında 3 bin taraftarımızın önünde ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Bu hafta ayrıca Yozgat, Giresun müsabakası da var. Bizim için lider olma şansı da var. Henüz ligin başındayız. Kaybedilmiş hiçbir şeyimiz yok. Ligin son dakikasına kadar bu zirve mücadelesi sürecek. Nefesimizi iyi ayarlayıp bu yarışı mutlu bitiren taraf olmak istiyoruz” dedi.
 
Birinci'den Çağrı
Bu arada Pazarspor futbol takımı da hafta sonu Erzurumspor ile yapılacak karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ettiriyor. Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Erzurumspor karşılaşmasını kazanıp üç puanla tanışmak istediklerini belirterek, ''Erzurumspor grupta oynadığı iki maçını da kazandı. Bu karşılaşmayı kazanıp biz de üç puanla tanışmak istiyoruz. Takımımızda çok kaliteli, önemli futbolcularımız var. Bunların performanslarını tam olarak sahaya yansıtmaları halinde kazanan taraf biz olacağız. Pazar günü ilçe stadında yapacağımız müsabakada taraftarımızın yoğun desteğini bekliyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum