1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor İstanbul'da 3 puan avına çıkıyor
Pazarspor İstanbul'da 3 puan avına çıkıyor

Pazarspor İstanbul'da 3 puan avına çıkıyor

Pazarspor, Adıyaman galibiyetiyle tehlikeli bölgeden çıkarken, Çarşamba günü İstanbul'da üst sıralara yükselme hedefiyle 3 puan için Maltepe Stadı'nda Sultanbeyli Belediyespor'a konuk olacak.

A+A-

Haftayı Pazar Şehir Stadında Adıyaman galibiyeti ile kapatan Pazarspor, hafta içi maçında İstanbul deplasmanında Maltepe’de Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak.

Pazar günkü maçın ardından Pazartesiyi dinlenerek geçiren Mavi Beyazlılar bugün sabah saatlerinde havayolu ile İstanbul’a gitti.

Maltepe’de hafif bir ter idmanının ardından kampa çekilen Pazarspor, Çarşamba günü de Maltepe Stadında Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak.

Takımda sakatlığı bulunan Tugay Turhan dışında eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Sultanbeyli maçı 6 Mart Pazar günü Saat 14.30’da Maltepe Hasan Polat stadında oynanacak.

Pazarspor’dan yapılan açıklamada, İstanbul’daki taraftarların desteğine ihtiyaç duyulduğu ifade edilerek, “Yine İstanbul fethine çıkan Şahinleri gurbet ellerde yalnız bırakmamak için, tüm gurbetçi hemşerilerimizi Maltepe Hasan Polat stadına takımımızı desteklemeye sonrasında da inşallah tulum eşliğinde galibiyet coşkusunu yaşamaya bekliyoruz” denildi.

Karşılaşmayı Afyon bölgesinden Tayfun Sarı yönetecek.

stat-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız