1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor İstanbul'da hazırlanıyor
Pazarspor İstanbul'da hazırlanıyor

Pazarspor İstanbul'da hazırlanıyor

Play Off grubuna fırtına gibi giren ve önce Siirt ardından da A. Üsküdar'ı yenen Pazarspor, Pazar günü oynayacağı Darıca maçına İstanbul'da hazırlanıyor.

A+A-

NİHAT YALINKILIÇ/İST
Pazarspor, Pazar günü deplasmanda yapacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını İstanbul’da devam ettiriyor.

Lige Siirt galibiyetiyle başlayan Mavi Beyazlılar, İstanbul deplasmanında karşılaştığı Anadolu Üsküdar takımını da mağlup ederek 2 maçta 6 puan topladı.

Üsküdar maçının ardından Pazar’a dönmeyen Mavi Beyazlılar, bu hafta sonu Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını da İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde kamp yaparak devam ettiriyor.

hasanbalta1i.JPG
Pazarspor Basın Sözcüsü Hasan Balta, Darıca maçında İstanbul ve cıvar bölgelerde yaşayan taraftarlarının desteklerini beklediklerini ifade ederek, “A. Üsküdar maçında taraftarımızın müthiş desteğiyle maçı aldık. Aynı destek ve coşkuyu Darıca Gençlerbirliği müsabakasında da bekliyoruz. İstanbul’daki A. Üsküdar maçı Cumartesi günü oynanmıştı. Darıca maçı ise Pazar günü saat 13,30’da oynanacak. İnanıyorum ki Darıca stadında bu kez daha fazla taraftarımız olacak” dedi.

2’de 2 yaparak büyük moral bulduklarını kaydeden Balta, “Darıca İstanbul’a çok yakın. 40 kilometre mesafe. Tuzla’nın ise hemen bitişiğinde. Bu müsabakada taraftarımızın manevi desteğine ihtiyaç duymaktayız. İstanbul’da yaşadığımız coşkunun bir benzerini burada da taraftarımızla birlikte yaşamak istiyoruz. İnanıyorum ki Buradan alacağımız puan ve puanlar, bizim iddiamızı tamamen pekiştirecek ve Pazar’a bayram coşkusuyla döneceğiz” şeklinde konuştu.
27036
Bu arada Pazarspor futbol Takımı, İstanbul’da hava şartlarının olumsuzluğu nedeniyle bugünkü çalışmasını Zeytinburnu ilçesinin Çırpıcı semtindeki Uğur Tütüneker Spor Tesisleri’nin kapalı halı sahasında gerçekleştirdi.
27035
Teknik Direktör Ali Kemal Bakoğlu nezaretinde yapılan teknik ve taktik ağırlıklı çalışmaya, sakatlığı devam eden Mustafa Akpulat katılamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum