1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor jet hızıyla bir hoca daha buldu!
Pazarspor jet hızıyla bir hoca daha buldu!

Pazarspor jet hızıyla bir hoca daha buldu!

Pazarspor’da Teknik Direktör olarak anlaşma sağlandığı ifade edilen ancak Antalya’ya gittikten 2 gün sonra görevi bırakan Tuğrul Metin’in ardından yeni teknik ekip ile anlaşma sağlandığı belirtildi!

A+A-

Pazarspor bir hafta içinde 2. teknik ekip ile anlaşma sağladı! Hafta başında Tuğrul Metin isimli Antalyalı bir hoca ile anlaşma sağlandığı yönünde basın açıklaması yapan Pazarspor yönetimi, daha sonra hocanın ailevi sorunları gerekçe gösterip anlaşmadan vaz geçtiğini duyurmuştu.

hoca-001.jpg

Bugün yapılan açıklamada ise, “İki gün boyunca süren yoğun görüşmelerin ardından 2017-2018 sezonunda Pazarspor Profesyonel takımının başında Teknik Direktör olarak Selahattin Dinçel ve ekibi bulunacak. Transfer komitesinin yaptığı görüşmeler neticesinde Selahattin Dinçel bugün İstanbul’da bulunan yöneticilerimiz Şafak Balta, Ekrem Azaklı, Talat Günday, Ömer Rasim Atabey ve Avni Balcı ile bir araya gelerek resmi sözleşmesini imzaladı. Selahattin Dinçel; yardımcı Antrenör, Nazım Gülay, Kaleci Antrenörü, Kondisyoner Cahit Paşa, Analiz ve Maç İzleme uzmanı Mustafa Tura’dan oluşan beş kişilik ekibi ile Pazarspor’da görev alacak.” ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, “Selahattin Dinçel; Turgutluspor, Torbalıspor, Balıkesirspor, Aydınspor, Bergama BLD, Denizli BBS ve Menemen BLD takımlarında çalışmış. Yeni hocamız Selahattin Dinçel 2. ve 3. Liglerde çalıştırdığı takımlarla; 2009-2010 sezonunda Torbalıspor’da kademe grubunu lider tamamlayıp Klasman grubunda Play Oflara kalmış, 2012-2013 sezonunda Aydınspor’da lider olarak şampiyon olup takımı 2. Lig’e taşımış. 2013-2014 sezonunda Bergama’da takımı Play-Off’larda yarı finallere taşımış. 2014-2015 sezonunda Denizli BLD ile Play Off’a kalmış. 2015-2016 sezonunda ise Menemen BLD’de 2 puan ile play-Off şansını kaybetmiş.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum