1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor kaçan galibiyete yanıyor
Pazarspor kaçan galibiyete yanıyor

Pazarspor kaçan galibiyete yanıyor

Kırşehir deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen maçı beraberlikle tamamlayan Pazarspor, kaçan galibiyete yanıyor.

A+A-

Galibiyet kaçtı
Yeni Kırşehir ile deplasmanda 1–1 berabere kalan Pazarspor’da Teknik Direktör Mehmet Birinci, iyi mücadele ettikleri karşılaşmada öne geçmelerine rağmen galibiyeti koruyamadıklarını belirterek, “Kırşehirspor maçı mücadele yönünden kaliteli geçti. İki takım da canla başla üç puan için mücadele etti. Daha iyi oynayan ve galibiyeti kaçıran taraf biz olduk. Galibiyetle maçı bitireceğimizi düşünürken, bu kez kalemizde hiç de beklemediğimiz şekilde golü gördük. Bu şok gol tüm hesaplarımızı bozdu” dedi.
Seri galibiyetler gerek
Birinci, Kırşehir maçının artık geride kaldığını belirterek, “İnşallah bundan sonra iyi futbol oynayarak, Pazarspor’u hak ettiği yerlere çıkaracağız. Futbolun içinde her türlü sonuç var. Artık ilerdeki haftalara bakacağız. Tokat maçında kaybımızı telafi etmeye çalışacağız. Umarım bu karşılaşma iyi günlerin de bir başlangıcı olur. Bundan sonra seri maçlar kazanarak Giresunspor ile aramızda ki 6 puanlık farkı kapatmaya bakacağız. Takımıma güveniyorum, Camia olarak el ele vererek, başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum