1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Kırşehir'e bileniyor
Pazarspor Kırşehir'e bileniyor

Pazarspor Kırşehir'e bileniyor

Cafer hoca ile çıkışa geçen Pazarspor, grubun güçlü ekibi Kırşehir Belediyespor ile evinde Çarşamba günü yapacağı lig maçına hazırlanıyor.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor Kırşehir maçından 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

paz4-055.jpg

Kupa’da Ankaraspor’a mağlup olarak elenen Mavi Beyazlılar lige sarılarak üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

paz6-034.jpg

Pazarspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, takımın son durumunu Pazar53 kameralarına aktardı.

caferhoca8.jpg

Eksikleri olduğunu ancak takımda her oyuncunun ayrı bir değer taşıdığını ifade eden Aydın, “Kalecimiz, Muhammet ve Eray’ın rahatsızlıkları var. Eray ve Muhammet maça yetişmeyecek, kalecimizin durumu ise henüz net değil. Ama ne olursa olsun herkes Kırşehir karşısında oynayacak şekilde hazırlığımızı sürdürüyoruz. Kupa maçında şimdiye kadar şans veremediğimiz oyuncularımıza fırsat verdik. Onlardan da iyi dönüşüm aldık. Onlar da hazır. İnşallah Kırşehir karşısında da maçı 3 puanla bitirip 2’de 2 yapmayı ve bir seri yakalamayı hedefliyoruz. Kendimizi daha üst sıralara çıkarmak için mücadele edeceğiz.” dedi.

paz2-077.jpg

Kendisi ile birlikte takımda başlayan çıkışla ilgili soruya cevap veren Pazarspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Takımımızın kalitesi belli. Biraz birbirimizi anlamamız, biraz küçük dokunuşlarla çıkışa geçtik. Sporcularımız bizim söylediklerimiz yapmaya çalışıyor. En önemlisi de Pazarspor olarak kişilik ve karakterimizi öne çıkarmamız çok önemli. İstekli ve mücadeleyi öne çıkaran bir ekibiz. Bu istek ve coşkuyu, mücadeleyi öne çıkardığımız zaman yenemeyeceğimiz takım olmadığını da gördük. Oyuncular da bunu bire bir yaşayınca özgüven kazandık. Tabi eksiklerimiz de var. Şimdi onun üzerinde çalışıyoruz. Eksiklerimizi en aza indirmek, artılarımızı daha çok çoğaltmak için çalışıyoruz. İnşallah hem oyun hem puan ve hem de skor anlamında daha iyi yerlere geleceğiz.” şeklinde konuştu.

paz3-062.jpg

2. Lig Kırımızı Grup 9. hafta maçında, 11 Kasım Çarşamba günü saat 13.00’de Pazar İlçe Stadı’nda 10 puanla 15. sırada bulunan Pazarspor, ligde 14 puanla 4. sıradaki Kırşehir Belediyespor’u ağırlayacak.

paz1-091.jpg

paz7-028.jpg

paz5-046.jpg

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız