1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarspor Kulübü Arhavi'ye taraftar götüremiyor
Pazarspor Kulübü Arhavi'ye taraftar götüremiyor

Pazarspor Kulübü Arhavi'ye taraftar götüremiyor

Pazarspor taraftarının kulüpten Arhavi'deki maç için ulaşım desteği istemesine cevap geldi.

A+A-

Pazarspor kulübünden yapılan açıklamada, "6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliği önleme yasası bu konuda kulüplere önemli sorumluluk ve yaptırımlar getirmektedir. Bu sorumluluğu üstlenmek kulübümüzü de sıkıntıya sokabilecek bir durum olması nedeniyle taraftarın ulaşım organizasyonları bizim dışımızda yapılmaktadır." denildi. 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Son üç haftadır iç saha maçlarımızı Arhavi İlçe stadında oynamaktayız. 30 Kasım Pazar günü ve 14 Aralık Pazar günü saat 13.00’te oynanacak olan Nazillispor ve Kahramanmaraşspor maçları da aynı statta oynanacak ve ilk yarı müsabakalarımız tamamlanmış olacaktır. Ligin 2. yarısı İnegölspor maçı ile başlayacak ve önemli bir aksilik olmazsa bu maçla birlikte Pazar ilçe stadında maçlarımız oynanmaya başlanacaktır. Bu sürede zemin tam anlamı ile tamamlandığı gibi Maraton tribününün büyütülmesi, koltuklarının yenilenmesi ve çatısının örtülmesi işlemi de tamamlanmış olacaktır. Bunun yanında Maçlarımızın Arhavi de oynandığı sürede Kulübümüz tarafından organize edilen herhangi bir taraftar ulaşım organizasyonu yapılmadığı gibi kalan iki maçta da yapılmayacaktır.6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliği önleme yasası bu konuda kulüplere önemli sorumluluk ve yaptırımlar getirmektedir. Bu sorumluluğu üstlenmek kulübümüzü de sıkıntıya sokabilecek bir durum olması nedeniyle taraftarın ulaşım organizasyonları bizim dışımızda yapılmaktadır. Bununla birlikte taraftarların kendi aralarında yapacakları bu tip organizasyonlara ekonomik olarak kulüp yöneticilerimiz ve üyelerimiz talep gelmesi halinde bireysel destek verebilirler."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum