1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor kupadan sonra ligde de umut vermiyor!
Pazarspor kupadan sonra ligde de umut vermiyor!

Pazarspor kupadan sonra ligde de umut vermiyor!

Evinde Yeşil Bursa beraberliği ile 3. Lig macerasına başlayan Pazarspor, ligin ilk haftasını 3-0 mağlup kapatan Çatalcaspor'a 2-1 mağlup oldu!

A+A-

2. Lig'den kan ve gözyaşı vaadiyle başladığı geçen sezon, adeta göz göre göre 3. Lig'e düşürülen Pazarspor, şampiyonduk hedefi ve yapılan transferlere rağmen bu sezon da umut vermiyor.

Ligin ilk maçında evinde Yeşil Bursa karşısında mağlup duruma düştüğü maçta beraberliği kurtaran taraf olan Pazarspor, hafta ortası yine evinde Düzyurtspor ile oynadığı kupa maçından da farklı mağlup ayrılarak kupadan elenmişti.

Bugün, geçen haftayı 3-0 mağlup kapatan ve kupadan da elenen Çatalcaspor'a konuk olan Pazarspor, penaltı golüyle 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybederek hayal kırıklığına neden oldu...


Stat: Ziya Altınoğlu
Hakemler: Metehan Alpat, Berkan Püsküller, Mert Bulut, Mehmet Saldıraner
Çatalca Spor: Doğan Özcan, Mehmet Kahvecioğlu, Gökhan Günel, Oğuzhan Yıldız, Deniz Bağlan, Arif Güner, Serkan Urgancı (89' Doğancan Kılıç), Sertaç Gökaltın (86' Samet Bülbül), Sadık Arda Yılmaztürk, Mükail Baydır (83' Murat Yılmaz), Recep Akkemik
Teknik Direktör: Kadir Akbulut
Pazarspor: İsmet Yumakoğulları, Mustafa Akpulat, İbrahim Demirer, Aykut Civelek, Hasan Kul (78' Mehmet Mert Özkaptan), Hacı Şükrü Çiçek, Oğuzhan Demirer, Taha Batuhan Yayıkcı, Ercan Güneri, Ali Özgür Basa (76' İlhan Faruk Güler), Mehmet Aytemiz (57' İlyas Sarı)
Teknik Direktör: Hakan Tecimer
Sarı Kartlar: DK 37: İsmet Yumakoğulları (Pazarspor), DK 45: Hasan Kul (Pazarspor), DK 90: Ercan Güneri (Pazarspor), DK 90: Murat Yılmaz (Çatalca Spor)
Goller: DK 34: Ercan Güneri (Penaltıdan Pazarspor), DK 39: Recep Akkemik (Çatalca Spor), DK 74: Oğuzhan Yıldız (Çatalca Spor)
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum