1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Ofspor ile Pazartesi maçı yapacak
Pazarspor Ofspor ile Pazartesi maçı yapacak

Pazarspor Ofspor ile Pazartesi maçı yapacak

Kupa'da Perşembe günü Kayserispor ile maç yapan Pazarspor, evindeki Ofspor müsabakasını 1 gün ertelemeli olarak Pazartesi günü oynayacak.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor Ofspor ile 30 Eylül Pazartesi günü Saat 15.00'da Pazar ilçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Son ter idmanını Teknik Direktör Şevki Tonyalı nezaretinde İlçe Stadı'nda yapan Mavi Beyazlılar Çayeli'nde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladı. 

paz1.20130930091431.jpg

Sportif Direktör Hasan Balta, ofspor maçını kazanarak ligde çıkışa geçmeyi arzuladıklarını söyleyerek, "Hafta içinde, Ziraat Kupası’nda Süper Lig ekibi Kayserispor ile deplasmanda oynadık. Kötü de oynamadığımız bir müsabakaydı. Maçın 2. yarısında öne geçmemize rağmen 2–1 mağlup olduk. Türkiye Ziraat kupası, bu sezon bizim için kapandı. Bundan sonra tek hedefimiz, oynadığımız ligde başarılı olmak. Güzel bir yarışın içinde olmak. 3 lig 1 de kupa maçı oynadık. Oynadığımız bu resmi 4 müsabakada takımımız, hem yurt hem de bölge genelinde izleyenlere ışık verdi. İyi bir takımız. Sonuca yansıtmakta zorlandığımız, şanssız maçlarımız oluyor. Ancak, yarın kendi evimizde Ofspor ile oynayacağız ve mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Ben bu maçı mutlaka kazanacağımıza inanıyorum. Takımımızda önemli sayılabilecek herhangi bir eksiğimiz de bulunmamakta. Bir iki ufak eksiğimiz dışında ki onları da zaten yok sayıyoruz. Pazarspor takımı şu anda ter idmanını da tamamladı. Birazdan Çavuşoğlu otelde yarın oynayacağımız maç için kampa girip maç saatini bekleyeceğiz. Umuyoruz ki yarın taraftarımızı, camiamızı sevindirecek bir galibiyet elde edeceğiz." diye konuştu. 

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız