1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Play Off'a inanıyor
Pazarspor Play Off'a inanıyor

Pazarspor Play Off'a inanıyor

Evinde Yalıspor'a yenilerek puan cetvelinde 3. sıraya inen Pazarspor'un başkan ve teknik direktörü, maç sonu açıklamalarında Play Off inancını yinelediler.

A+A-

Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Yalıspor yenilgisini,n kendilerini Play Off hedefinden alıkoyamayacağını ifade ederek, "Şu anda ligden yükseleceğimize daha çok inanıyorum." dedi.

Başkan Taşkın, Yalı maçına iyi konsantre olamadıklarını kaydederek, "İyi mücadele edemedik. Zor geçeceğini biliyorduk maçın. Gol yollarında son vuruşlarda biraz daha becerikli olabilsek belki farklı olabilirdi fakat ben söylemiştim hedefe oynadığınız zaman böyle kazalarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazalardan birini kendi sahamızda yaşadık. Gönül isterdi ki kendi sahamızda olmasın. Ama önümüzde daha 6 maç var. Hedefe oynuyoruz yine. Bu maçı artık unutacağız. Telafisi olabilecek bir maçtır." diye konuştu.
25351
Teknik heyet ve futbolculara güvendiğini söyleyen Başkan Mustafa Taşkın, "Önümüzdeki haftalarda bu gidişata son verip Play Off’a çıkacağımıza inanıyorum. Şimdi daha da fazla inanıyorum. Yapmamız gereken de budur. Futbolda bu tip sonuçlar muhakkak olur. Bunlardan ders çıkarmak, daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Daha fazla istememiz ve daha fazla çalışmamız lazım. Zor bir lig. Elimizden geleni yapacağız." dedi.
25352
Pazarspor Teknik Direktörü Ali Kemal Bakoğlu ise maç sonunda yaptığı açıklamada, Play Off için 34-35 puanın yeterli olacağını belirterek, "Takımımızın bir mağlubiyet lüksü vardı onu kullandık. Bundan sonra daha ciddi bakacağız. Bugün biraz kötü oynadık. Hücumda çoğalamadık. Bunun önlemini alacağız. Çocuklar tabii uzun zamandır mağlup olmamanın verdiği bir stres de var. Tabi bunu telafi edeceğiz. Bafra maçında telafi şansımız var. Taraftarları coşkulu buldum. Hedef olarak bu grupta 34–35 puanı yapan Play Off’a çıkacak. Yine en büyük aday Pazarspor’dur. Hedeften bir adım geri atmış değiliz, geri atmamız da mümkün değil." şeklinde konuştu.

vid.jpg HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum