1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR ŞAMPİYON İLAN EDİLECEK Mİ?
PAZARSPOR ŞAMPİYON İLAN EDİLECEK Mİ?

PAZARSPOR ŞAMPİYON İLAN EDİLECEK Mİ?

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar verilmesi sonrası kulüpler, tescillemeyi bekliyor. Lİg'de statü gereği 2. sırada bulunan Pazarspor 2. Lig'e yükselme kararı bekliyor.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği yönetimi, Riva'da TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Hamit Altıntop ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımı ile bir toplantı yapmış, toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bırakmıştı. 

Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalınarak, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirerek, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar verdi.

TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

basliksiz-3-003-002.jpg

Karar sonrası TFF 3. Lig 3. Grup’ta Play Off ve şampiyonluk mücadelesi veren Pazarspor, tescil sonucunun şampiyonluk olarak çıkacağını bekliyor. 

Pazarspor kulübü de resmi sosyal medya hesabından “Şampiyonluk yakın, meşaleleri yakın” paylaşımında bulundu. 

mesale.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum