1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor şampiyonluk maçına çıkıyor
Pazarspor şampiyonluk maçına çıkıyor

Pazarspor şampiyonluk maçına çıkıyor

Pazarspor Antalya'da Somaspor ile bu akşam oynayacağı final maçını kazanarak yeniden 2. Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Müsabaka A Spor'dan canlı yayınlanacak.

A+A-

TFF 3. Lig 3. Grup play-off finali bugün Antalya’da 21.00'de, Nevşehir Belediyespor'u 2-1'lik skorla yenen Pazarspor ile Muğlaspor'u 2-0'lık skorla deviren Somaspor arasında oynanacak. Karşılaşma A Spor kanalından naklen yayınlanacak.

pazars4-019.jpg

Şevki Tonyalı’nın teknik direktörlüğünde, 19 Mayıs 2013’de Malatya’da oynanan play-off finalinde Tekirova Belediyespor ile karşılaşan Pazarspor, normal süresi 2-2 sona eren müsabakayı penaltı atışları sonrası 7-6 kazanarak şampiyon olmuş ve 2. Lig’e yükselmişti.


Yine bir play-off finali ve şampiyon takımın hocası ile bu kez Antalya’da Somaspor ile karşılaşacak olan Pazarspor, bu maçı da alıp tarihe geçmek istiyor.

pazars5-010.jpg

Dün sabah yapılan moral gezisinin ardından akşam idmanı ile hazırlıklarını tamamlayan Mavi Beyazlılar, maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Şevki Tonyalı, Volkan ve Mücahit dışında eksikleri olmadığını ifade ederek, “İnandık, şampiyon olacağız. Bu tür maçlarda eksik fazlaya bakılmaz. Çıkıp irademizi ortaya koyacak, hata yapmadan oyunumuzu oynayacak, inşallah şampiyon olarak Pazar’a döneceğiz” dedi.

pazars1-024.jpg

Pazarspor’un mücadeleye 2. Lig’de devam etmesi gerektiğinin altını çizen Tonyalı, “Camia olarak kenetlendik. Hep beraber bu son virajı da dönüp Pazar’a bir büyük mutluluk daha yaşatmak istiyoruz. Taraftarımızın duaları, bizlerin gayretleri ile inşallah bu akşam Soma engelini de aşarak şampiyonluk kupasını Pazar’a getireceğiz” diye konuştu.

pazars3-020.jpg

A Spor'dan yayınlanacak Antalya'da Calista Sports Center'da saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek.

pazars2-022.jpg

SOMASPOR’DAN ŞAMPİYONLUĞA EKSTRA PRİM!
 Bu arada Somaspor yönetimi bugün yapılacak Pazarspor maçı öncesinde 20'şer bin TL şampiyonluk primi açıklarken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de ekstra 10'ar bin TL prim desteği vereceği öğrenildi.

Somalı iş adamlarının da bugün oynanacak olan tarihi maç öncesinde Somasporlu futbolculara ekstra prim vadettiği rakamı ise bugün açıklayacakları belirtildi.

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden siyah-beyazlı takım, Pazarspor'u yenmesi halinde tarihinde ilk kez 2. Lig'e çıkacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum
İlgili Haberler