1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Samsun'u 2-1 yendi
Pazarspor Samsun'u 2-1 yendi

Pazarspor Samsun'u 2-1 yendi

Pazarspor, Samsunspor ile oynadığı Havza kampındaki ikinci hazırlık karşılaşmasını, 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen 2-1 kazandı.

A+A-

Pazarspor, Havza kampındaki ikinci hazırlık maçını da kazandı. Ankara Paf takımını 3–0 yendikten sonra ilk ciddi müsabakasını bugün Samsunspor ile yaptı. İlk yarısı 0-0 tamamlanan müsabakanın ikinci yarısında 1-0 yenik duruma düşen mavi beyazlılar, Sadettin ve Mahmut’un attığı gollerle maçı 2-1 kazandı.
Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, kampa yeni katılan Fatih ve Burak’ın dışında tüm oyuncuları Samsunspor karşısında sahaya sürdüklerini belirterek, “Her ne kadar hazırlık müsabakası olsa da Samsunspor gibi bir takım karşısında galip gelmek oyuncularımıza büyük bir moral motivasyon sağladı. Antrenmanlarımızdaki grafiğimizi test etmek açısından da bizim için faydalı oldu. Takımdaki tüm oyuncularımıza bu müsabakada şans tanıdık. Sadece Rizespor’dan alınan Fatih ve Çorumspor’dan gelen Burak Küçüköner, antrenman eksiklikleri nedeniyle düz koşu yaptıklarından forma giyemediler. Genel olarak Ankara maçından daha derli toplu oynadık. Yavaş yavaş takımın şablonu ortaya çıkıyor. Kadromuzda Erdinç’in sakatlanması nedeniyle o bölgeye bir takviye durumu doğabilir. Ayrıca Forvete de iyi bir oyuncu alma konusunda çalışmalarımız var. Ancak her şey Yozgat kapındaki ortaya çıkacak şablona göre şekil alacak.” Dedi.
Bu arada Pazarspor’un Göztepe takımından Alper Altınok ile anlaştığı belirtildi. Sol bek oynayan genç futbolcunun Yozgat kampında takıma katılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum