1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor seriye bir halka daha eklemek istiyor
Pazarspor seriye bir halka daha eklemek istiyor

Pazarspor seriye bir halka daha eklemek istiyor

Pazarspor, Pazar günü evinde ağırlayacağı Belediye Vanspor'u mağlup edip evinde üst üste 11. maçını kazanmak istiyor.

A+A-

Pazarspor, evinde ağırlayacağı Belediye Vanspor’u yenerek ligde zirve yarışındaki iddiasını pekiştirmeyi amaçlıyor. Evinde oynadığı on 10 maçı da kazanan Mavi Beyazlılar, taraftarlarına Van maçıyla yeni bir galibiyet daha hediye etmek için mücadele verecek.

İçerideki maçlarda alınan başarılı sonuçların 12. adam olan taraftarın desteğiyle başarıldığının altını çizen kulüp basın sözcüsü Erdoğan Pınar, “Sahasında üst üste 10 galibiyet alan Pazarspor 11. galibiyetini 12. adam olan seyircisi ile almak istiyor. Bunun için 7 Ekim Pazar günü saat 15.00’de oynanacak Pazarspor- Belediye Vanspor maçına tüm sporseverleri bekliyoruz. Stadı dolduracak seyirci desteği ile bu hedefe kesin olarak varılacaktır. Sakatlığı devam eden Ali Osman ve Ramazan takımda yerini alamayacaklar. Bunun yanı sıra kart cezaları nedeniyle Selçuk ve Yüksel de bu hafta oynayamayacaklar arasında. İç ve dış sahada futbolcularımızın gördüğü kartların fazlalığı bütün seyircilerin de tanık olduğu gibi her ne kadar hakemlerin ağır kararları şeklinde olmuşsa da futbolcularımızın, işi hakemlerin inisiyatifine bırakmayıp centilmenliklerini sahada göstermek zorunda oldukları bir sürece girmiş bulunmaktayız. Zira geride bıraktığımız dört haftada görülen kırmızı kartlar takımızı en az 2 puandan etmiştir. Ancak lig uzun bir süreçtir. Olası puan kayıplarının telafi edilebileceği gibi telafisi mümkün olmayan süreçleri de yaşamamak için teknik kadromuza büyük görevler düşmektedir. Bu hafta gerek futbolcularımıza gerek taraftarlarımıza büyük görev düşmektedir. Bu inanç ve sorumlulukla sahamızdaki seri galibiyet zincirine bir halka daha ilave edeceğiz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum