1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. PAZARSPOR ŞEVKİ TONYALI'YA EMANET
PAZARSPOR ŞEVKİ TONYALI'YA EMANET

PAZARSPOR ŞEVKİ TONYALI'YA EMANET

Turgut Kural ile yollarını ayıran Pazarspor yönetimi, takımı 3. Lig'de şampiyonluğa taşıyarak 2. Lig'e çıkaran Şevki Tonyalı'ya teslim etme kararı aldı.

A+A-

Pazarspor yönetimi, teknik direktörlüğe Şevki Tonyalı'yı getirme kararı aldı...

Bu sezon 2. Lig’de kötü günler yaşayan ve ligin son sırasında kalan Pazarspor’un devre arası yapılan çalışma ve transferlere rağmen, 2. yarının ilk maçında kendi sahasında Bayrampaşa’ya 3-0 mağlup olması sonrası Trabzonlu teknik direktör Turgut Kural ile yollar ayrılmıştı.

sevkitonyali.20130926232146.jpg

Kural’dan boşalan teknik direktörlük görevi için arayışa giren Pazarspor yönetimi, bu akşam yaptığı toplantıda, takımı 2. Lig’e yükselten Şevki Tonyalı’ya teslim etme kararı aldı.

sevkitonyali1a.jpg

Pazarspor yönetiminin, takımı şampiyon yapan Tonyalı ile yeni bir heyecan ve birliktelik yakalanacağı ümidiyle bu kararı aldığı öğrenilirken, transfer noktasında da gerekli desteğin sağlanacağı ifade edildi.

sevkitonyali.20130729005054.jpg

Pazarspor Yönetim Kurulunun aldığı karar sonrası Şevki Tonyalı’nın kulübe çağırılarak detayların görüşüleceği ve teklif sunulacağı öğrenildi.

Şevki Tonyalı’nın hangi ekiple görev yapacağı ise yönetimle yapacağı görüşmenin ardından netleşecek.

Haberin devamı: Gece 03:00'e kadar Pazarspor'u konuştular

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
39 Yorum
İlgili Haberler