1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor son haftaya bırakmak istemiyor
Pazarspor son haftaya bırakmak istemiyor

Pazarspor son haftaya bırakmak istemiyor

Ligin bitimine 2 maç kala Pazar günü Derincespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Pazarspor, son hazırlıklarını yaptı. İşte maçla ilgili Teknik Direktör Sinan Bayraktar ve takım oyuncularının açıklamaları:

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazarspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Derince Spor A.Ş. maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

sinanbayraktar-003.jpg

Son 2 haftaya girilen 3. Lig 2. Grup’ta küme düşmesi kesinleşen Derince ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulunan Pazarspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, “Rakibimizin küme düşmüş olması bizi kesinlikle rehavete kaptırmamalı. Bu maçı alıp bizim de son haftaya bırakmadan ligde kaldığımızı tescillememiz lazım. Bu nedenle gayet disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı yaptık. İnşallah Pazar günü de 3 puanla dönüp evimizde Çanakkale Dardanel ile oynayacağımız son maçta, taraftarımızın huzuruna rahat bir şekilde çıkıp ligi tamamlamak istiyoruz” dedi.

Pazarsporlu oyuncular da ligi son haftaya bırakmadan Derince karşısında 3 puan alıp rahat bir nefes almak istediklerini ifade ettiler.

İzmit İsmet Paşa Kocaeli Stadı’nda 23.04.2017 Pazar günü saat 15.30’da başlayacak olan maçı; Eser Birinci, Hilmi Göktürk İmamoğlu, Muhammed Sait Emre Alagöz ve İsmail Taygun Tasalı hakem dörtlüsü yönetecek.

İşte, Pazarspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, oyuncular Ali Özgür Basa, İbrahim Demirer ve kaleci Fethi Bilgin'in Pazar53 kameralarına yaptıkları açıklamaların tamamı:


Pazarspor son haftaya bırakmak istemiyor paylaşan: pazar53

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum