1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor taraftarından Hopa çıkarması
Pazarspor taraftarından Hopa çıkarması

Pazarspor taraftarından Hopa çıkarması

Bakıma alınan Pazar İlçe Stadı yetişmediği için bugün iç saha maçını Hopa'da oynayacak olan Pazarspor'a taraftar desteği için Şoförler Odası 10 araç kaldırdı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Hopa İlçe Stadında bugün Çatalcaspor ile karşılaşacak olan Pazarspor’a taraftar desteği amacıyla Pazar Şoförler Odası ve bağlı kooperatifler tarafından 10 araç kaldırıldı.

taraftar-004.jpg

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, takımın kümede kalma mücadelesi verdiğini belirterek, “Bu zor zamanda taraftar desteğine ihtiyaç duyan takımımızı desteklemek amacıyla kooperatiflerimiz araç desteği verdi ve taraftarlarımızı Hopa’da oynanacak maça götürüyoruz. Stat bu maça yetişmedi. İnşallah iç sahada dışarda oynayacağımız son maç bu. Bugün alacağımız bir galibiyetle tehlikeli bölgeden çıkacağız. 12. adam olarak biz de Hopa’da takımımızı destekleyeceğiz” dedi.

vid1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum