1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Tokat niyetine: 7–2
Pazarspor Tokat niyetine: 7–2

Pazarspor Tokat niyetine: 7–2

Pazar günü evinde oynayacağı Tokatspor maçı öncesi bugün Hopaspor ile bir hazırlık müsabakası yapan Pazarspor farklı kazandı.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar günü evinde Tokatspor’u ağırlayacak olan Mavi Beyazlılar 3. Lig takımlarından Artvin Hopaspor ile yaptığı hazırlık maçını 7–2 kazandı.
Hakemler: İbrahim Telci ***, Oktay Usta ***, Sultan Kurt ***
Pazarspor: Fethi *** (Dk. 55 Vahit ***), Sinan *** (Dk. 64 Mehmet ***), Fatih *** (Dk. 57 Mahmut ***), Hakan *** (Dk. 53 Avni ***), Ali Ertekin ***, Emre Yüksel *** (Dk. 59 Mikail ***), Hasan *** (Dk. 61 Erdinç ***), Yasin *** (Dk.60 Ozan ***), Gökhan *** (Dk. 58 Mücahit ***), Murat İsmailoğlu **** (Dk. 60 Sadettin ***), Murat Canca ***,
Hopaspor: Olçun *, Erman * (Dk. 70 Mesut *) , Sultan, Volkan Terlik, Zafer * (Dk. 46 Volkan Denizkaya *), Çağdaş * (Dak. 46 Faruk *), Olgun, Kadir **, Fatih * (Dak. 40 Levent **), Ali Rıza ** (Dak. 70 Bülent *), Hasan * (Dak. 46 Tuncay *).
Goller: Dak. 5 Kadir, Dak. 60 (Pen) Ali Rıza (Hopaspor), Dak. 7 (pen.), Dak. 30 ve 58 Murat İsmailoğlu, Dak. 14 ve Dak. 27 Murat Canca, Dak. 50 Hasan, Dak. 89 Sadettin (Pazarspor)
 

Pazarspor Teknik Direktör Mehmet Birinci Tokat karşısında mutlak 3 puan için mücadele vereceklerini belirterek, “Hopaspor ile yaptığımız bu müsabaka Tokat maçı için son hazırlığımızdı. Bu karşılaşmada bütün oyuncularımıza şans verdik.

Çok hırslı ve mücadeleci bir oyun ortaya koydular. Bu oyunumuzu Tokat karşısında da tekrarlayabilirsek sahadan galip ayrılırız. Başka da alternatifimiz yok zaten.

Hasan, kart cezalısı olduğu için bu hafta oynayamayacak. Onun dışında da bir eksiğimiz yok. İyi bir mücadele ortaya koyup galibiyet serisine başlamak istiyoruzİnşaat halindeki tribünlerimizin kalan bölümü de maçta hizmete girecek. Taraftarımızın yoğun desteğini bekliyoruz.” Diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız