1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor topbaşı yaptı
Pazarspor topbaşı yaptı

Pazarspor topbaşı yaptı

Pazarspor, yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı ilk çalışmayla merhaba dedi. Yeni Teknik ekip ve 24 oyuncunun katıldığı ilk çalışma neşeli geçti.

A+A-

Pazarspor yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı ilk çalışmayla merhaba dedi. Yeni Teknik ekibi ve kadrosuyla Pazarspor tesislerinde öğle saatlerinde bir araya gelerek yemek yiyen ve ardından saat 17.00’de ilçe stadında ilk antrenmanı yapan mavi beyazlılarda izinli olmaları nedeniyle bazı oyuncuların çalışmalara katılmadığı gözlendi.

Teknik Direktör Şevki Tonyalı, Yardımcı antrenör Besim Koçal ve Kaleci antrenörü Kenan Sivrikaya nezaretinde ilk çalışmasını yapan Mavi Beyazlılar Pazar’da bir hafta sürecek programın ardından 13 Temmuz’da ilçeden ayrılarak Havza’da kampa girecek.

 Bir hafta devam edecek Havza kampının ardından Mavi Beyazlılar 23 Temmuz’da yeniden Yozgat’ta kampa girerek burada düzenlenecek olan Corner Cup iddia turnuvasına katılacak.
Teknik Direktör Şevki Tonyalı, ilk çalışma öncesinde futbolcularla birlikte yaptığı toplantıda çalışma programı hakkında açıklamalar yaptı. Yeni transferlere de sorumluluklarını hatırlatan Tonyalı, “Artık burasını kendi evini olarak kabul edin. Hep beraber yüklenmiş olduğumuz sorumluluğun bilinciyle takımımızı sırtlayacak ve hedefe olan inancımızı unutmayacağız.” Diye konuştu.

İlk gün eski, yeni oyuncuların çok çabuk kaynaştıkları ve neşeli bir çalışma yaptıkları gözlenirken Teknik Direktör Tonyalı futbolcuları sıkmadan programı erkenden tamamladı. Akşam da Pazarspor Kızkule Tesisleri’nde Pazarspor Yönetim Kurulu üyeleriyle futbolcu ve teknik heyetin katıldığı bir yemek verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum