1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor Trabzon'a 2-0 yenildi
Pazarspor Trabzon'a 2-0 yenildi

Pazarspor Trabzon'a 2-0 yenildi

Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nde bugün Pazar İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Mavi Beyazlı evsahibi ekip, Lider Trabzonspor karşısında 2–0 kaybetti.

A+A-

Deplasmanlı Süper Gençler Ligi'nde ilk 2'ye girme mücadelesi veren Pazarspor Paf Takımı, Lider Trabzonspor ile bugün Pazar ilçe stadında karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar üstünlüğü elinden bırakmayan konuk ekip, ilk yarım saatte üst üste bulduğu 2 golle müsabakayı 2-0 kazandı.
HAKEMLER: Abdullah Kalafat ***, Osman Tüfekçi ***, Yasin Yazıcı ***
PAZARSPOR: Ömürcan**, Doğan**, Ali Çakır** (Dk 77 Ferdi *), Serhat **, Mehmet **, Erdinç ** (Dk 46 bahadır **), Feyyaz **,(Emre**) Yasin ***, Ali Özgür **, Ali Osman **, İhsan **
TRABZONSPOR: Emrah ***, Ferhat ***, Yasin ***, Şafak ***, Mehmet***, Nevzat ***, Utku ***, Gökhan ***, Şaban *** (Dk 46 Murat **), Hami *** (Dk 77 Gökmen *), Barış *** (Dk 88 İhsan?)
GOLLER: Dk 23 Nevzat, Dk 28 Barış (Trabzonspor)
SARIKART: Dk 40 İhsan (Pazarspor)
 
Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan konuk ekip, Trabzon’da 10–0 gibi farklı kazandığı karşılaşmanın rövanşında da Pazarspor’u evinde 2-0 mağlup etmeyi başararak aradaki puan farkını 9’a çıkardı.
 
Geleceğin Trabzonspor'unu oluşturacak Paf Takımı oyuncuları. Grupta açık ara liderliğini devam ettiren Bordo Mavililer, Pazar İlçe Stadı'nda adeta futbol dersi verdiler.
 
Trabzonspor’un ardından ikinci sırada bulunan Pazarspor Paf takımı teknik direktörü Yüksel Yelkenci, Trabzon’da farklı mağlup oldukları rakipleri karşısında bu gün iyi direndiklerini belirterek, “Güçlü bir rakiple karşılaşma yaptık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ama istediğimiz skoru ele edemedik. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Ama ilk iki takımın çıkacağı gurubumuzda şu an ikinci sırada bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarda iyi futbol ve iyi neticeler alarak Trabzonspor’dan sonra finale çıkan takım biz olacağız” dedi. (Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum