1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor U-13 takımı Ankara'yı da mağlup etti
Pazarspor U-13 takımı Ankara'yı da mağlup etti

Pazarspor U-13 takımı Ankara'yı da mağlup etti

Karadeniz şampiyonluğunun ardından önceki gün Sivas'a giden Pazarspor U–13 takımı ilk maçında Ankaraspor'u 2–1 yendi.

A+A-

Türkiye şampiyonasında 24 takım arasında mücadele eden Pazarspor U–13 takımı Sivas’ta oynanan ilk maçta güçlü rakiplerinden Ankaraspor ile karşılaştı.

Maçta 2–0  öne geçen Pazarspor, ilk yarıyı 2–1 önde tamamladı. İkinci yarıda başka gol gelmeyince müsabaka Pazarspor’un 2–1 üstünlüğü ile sona erdi.

Mavi Beyazlı ekip, ikinci maçını Cumartesi günü Diyarbakır ile oynayacak. Pazarspor bu maçtan da galip ayrılması veya diğer maçın skoruna göre berabere kalması halinde finallere kalacak.

paz13.20140703221419.jpg

Pazarspor U–13 ekibinin teknik direktörü İsmail Kutanis alınan başarıların tesadüf olmadığını söyleyerek, “İyi bir ekibimiz var. Birçok takım finallere kalmasının ardından takviye ve transferler yaparken biz sezon içerisindeki kadromuzu hiç bozmadan yolumuza devam ediyoruz. Tüm oyuncularıma güveniyorum. İnşallah istedikleri noktaya ulaşırlar. Bizlere destek olan yönetim kurulumuza, sporcularımızın ailelerine ve camiamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bugünkü müsabakada Pazarspor’un golleri Ali ve Ensar’dan geldi. Pazarspor sahaya; Aykut, Mehmet, Hüseyin, Yusuf, Muhammet, Ensar, İbrahim, Utku, Samet, Ali ve Alper 11’i ile çıktı. Yedeklerde ise; Muhammet, Muhammet Özyurt, Ömer, Ulaş, Umut, Elsever, Berkay ve İbrahim Gerdan yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum